Muğla'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: AA
Muğla'da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / AA

Ula ve Marmaris ilçelerinde düzenlenen operasyonda 3 kilo 397 gram esrar, 9 ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi

Ula ve Marmaris ilçelerinde düzenlenen operasyonda esrar ve av tüfeği ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. nbsp;Alınan bilgiye göre, Marmaris ve Ula ilçelerinde uyuşturucu madde imal edilerek satışa sunulduğu ihbarı üzerine Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. nbsp;Sürdürülen çalışma sonucu Marmaris ilçe merkezinde ev ve iş yeri ile Hisarönü Mahallesinde bir bağ evine düzenlenen operasyonda 3 kilo 397 gram esrar, 9 ruhsatsız av tüfeği, 101 av tüfeği fişeği, 18 tabanca fişeği, 2 sustalı bıçak, 2 neşter, 4 esrar içme aparatı ve esrar öğütme aparatı ele geçirilirken K.S. gözaltına alındı.
Operasyonda gözaltına alınan zanlının ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından "Uyuşturucu madde imal etmek ve satmak" suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...