Beşiktaş kupa maçına hazır

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş kupa maçına hazır

SPOR Haberleri  / DHA

Çaykur Rizespor'un 13 puan ile liderliği garantilediği Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Beşiktaş ile Adana Demirspor gruptan çıkmak için mücadele ediyor

Beşiktaş puan ve averaj olarak Adana Demirspor'a karşı avantajlı görünse de gruptan çıkmak için Çaykur Rizespor deplasmanında mağlup olmaması gerekiyor. Çaykur Rize'ye karşı galibiyet hedefleyen siyah beyazlılar, kazanamasalar da en azından bir puan alarak gruptan çıkmak istiyor. Grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Beşiktaş'ın, attığı 12 ve yediği 5 gol sonrası +7 averajı bulunuyor. Üçüncü sırada bulunan Adana Demirspor ise iki galibiyet bir beraberlik ve iki mağlubiyet ile 7 puan ve -2 averaja sahip. Puan durumu ve averaja bakıldığında gruptan çıkmak için siyah beyazlılara Çaykur Rizespor karşısında alacakları beraberlik yetiyor.


BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Kupa maçı için yarın sabah Rize'ye gidecek olan Beşiktaş bu sabah yaptığı idman ile hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde kondisyon ve taktik çalışması yapan futbolcular takım halinde yapılan ısınma koşusu ve streching çalışması ile antrenmana devam etti. İdman dar alanda kontrol, pas ve yarım sahada taktik programın yer aldığı çalışmaların ardından taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen futbolcular Atiba Hutchinson ve Cenk Tosun katılmazken Tomas Sivok takımla birlikte çalıştı. Siyah-beyazlılar yarın sabah özel uçakla Trabzon'a giderek buradan karayolu ile Rize'ye geçecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...