Edirne'de sel sularına atlayan genç aç köpeklere yem olacaktı

/ Kaynak: İHA
Edirne'de sel sularına atlayan genç aç köpeklere yem olacaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'de, sel sularının altında kalan köprüden geçen adam karşı tarafta bulunan ve günlerdir aç bekleyen köpeklere yem olmaktan son arda kurtarıldı.

Tunca Köprüsü başında bekleyen arama kurtarma ve polis ekipleri ile tartışarak, su altında kalan köprüden karşıya geçen bir vatandaş, bölgede bekleyen sokak hayvanlarının saldırısına uğradı. Belinden çıkardığı kemerle, köpeklere direnen genç adam, UMKE ve polis ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Nehir kenarında bulunan seddelerin üzerinde bekleyen kalabalığın içerisinde bulunan genç adamın sinirlenerek, "Böyle devam ederse kendim yürüyerek karşı geçeceğim" dediği öğrenildi. Boyunu aşan suların içinde köprüyü geçen adam, karşısında köpekleri görünce ne yapacağını şaşırdı. Belinden çıkardığı kemerle kendini savunan talihsiz adam, UMKE aracıyla karşıya geçen arama kurtarma ekipleri tarafından son anda kurtarıldı ve büyük bir facia önlenmiş oldu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...