Yapışık Kardeşler, Aşk Sana Benzer'i solladı!

Yapışık Kardeşler, Aşk Sana Benzer'i solladı!

MAGAZİN Haberleri

Vizyona girmesi ile büyük çıkış yapan İlker Ayrık'ın yönettiği ve oynadığı Yapışık Kardeşler, Burak Özçivit'in filmi Aşk Sana Benzer'i solladı.

İlker Ayrık'ın yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği Hakan Bulut, İvana Sert, Suzan Kardeş, Fırat Tanış gibi isimlerle kamera karşısına geçtiği komedi filmi 'Yapışık Kardeşler' gişede romantik filmleri geride bıraktı. Vizyona girdiği 30 Ocak'tan itibaren üç günde 205 bin 223 seyirci tarafından izlenerek haftanın en çok izlenen filmi oldu. Haftanın filmleri arasında birinci sıraya yerleşmeyi başaran 'Yapışık Kardeşler'in yönetmeni Ayrık, filmin başarısıyla ilgili "Seyirci izledi sevdi, takdir etti ne mutlu bize" dedi.


BU GALA BAŞKA GALA
Film, 'Yapışık Kardeşlerin', evlenme umuduyla köyden ayrılıp İstanbul'a gelmeleri ve başlarından geçen maceraları anlatıyor. Klasik gala gecelerine benzemeyen bu galada, başrol oyuncuları seyircinin arasından geçerek Suzan Kardeş'in şarkıları ile sahneye geldiler ve konuklarına keyifli anlar yaşattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...