Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kastamonu il kongresinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert eleştirilerde bulundu.

İşte o konuşmadan satır başları

AK Parti bin yıllık destanın bugünkü yürüyüşün adıdır. Biz de bir milli mücadele veriyoruz.Kınık barajı müjdesini veriyoruz. Araç barajı için Mart'ta çalışmalara başlıyoruz. Ilgaz Tüneli en kısa zamanda tamamlanacak.Kastamonu - Çankırı arasını kısaltıyoruz.
İstiklalimizin lojistik merkezi olan Kastamonu şimdi de ekonomimizin lojistik merkezi olsun. Tıp fakültesi hastanesini de çözeceğiz.
Kastamonu en nadide eserleri içinde barındıran bir şehirdir. Sayın Belediye başkanımıza söylüyorum: Buradaki tarihi eserlerden bir çakıl taşı dahi düşmeyecek. Yoksa bunun hesabını veremeyiz.
"EY KILIÇDAOĞLU, LİDER MİSİN PROVAKATÖR MÜ"
Şimdi buradan muhalefete sorular sormak istiyorum:6-7 Ekim olaylarını hatırlıyorsunuz değil mi? Gençlerimiz çatılardan aşağı atıldı. Biz İç güvenlik reform paketi hazırladık. o günleri hatırlayın. O günkü vandalizmi gözünüzün önüne getirin. İç güvenlik reform paketi ne diyor: Gösteri yapmak isteyen varsa yeri hazırdır. Bunun garantisi biziz. Ama biri gösteri yapacağım dediği meydana elinde molotof varsa, yüzünde maske varsa onlara karşı her türlü tedbiri alırız.Birden üç muhalefet partisi bu pakete karşı çıktı. Kılıçdaroğlu halkı direnmeye çağırdı. Ey Kılıçdaroğlu sen ana muhalefet lideri misin? Provokatör müsün?
"HDP VE MHP LİDERİ AYNI DİLİ KONUŞUYOR"
Yasalar içinde yürüyüşünü yap. Biri eline niye molotof kokteyli alıyorsun? Kılıçdaroğlu bu çağrıyı yaptığı an pensilvanya'daki zat paralel çetenin lideri New York Times'ta Türkiye'de muhalefeti birleşmeye çağırdı. Bu paralel ihanet çetesinin lideri bakın ne diyor? Nasıl bir ihanet içinde olduğumuzu görün.Bugün İskilipli Atıf Hoca'nın şehadetinin yıldönümü. Biz evliayaya hep saygı duyarız. Burada yetişip Amerika'ya gidip ülkesini New York Times'ta ülkemizi kötülemeyiz. Din adına yola çıkıp milletimizi istismar edenleri ilim ehli olarak görmeyiz.12 yılda ülkemizi nerelere getirdik? nbsp;Başörtülü bacılarımız üniversitelerden kovulurken şimdi Meclis'teki yerlerini aldılar.Türkiye özgürlüklerin en iyi şekilde yaşanacağı bir ülke olacak.Devlet Bahçeli 6-7 Ekim olaylarında 'Devlet nerede' diyordu. Devlet oradaydı. O gün devlet nerede diyen Bahçeli bu pakete niçin karşı çıkıyor?HDP ve MHP neredeyse aynı dili kullanıyor.
"SİZ NEDEN MEYDANLARA ÇIKMADINIZ"
Bir daha Türkiye'nin sokaklarını Suriye sokaklarına çevirmeye kimsenin gücü yetmeyecek.Gezi provokasyonlarıyla dışarıdaki bu işi tezgahlayanlar hemen birlik oldular. 30 Mart seçimlerinde AK Parti'nin karşısında kim güçlüyse onu desteklediler. Ama ne oldu? Allah'ın dediği oldu. Biz milletle beraberiz. Onlar içeride ve dışarıda hainlerle beraberler.Çatı aday çıkardılar. Ülkenin her yerinde cumhuriyet meydanı var ama Kılıçdaroğlu bu meydanlarda yoktu. Ama Sayın Erdoğan o meydanlardaydı.
Sayın Bahçeli siz neden aday olmadınız? Çünkü miletten oy istemek için yürek lazım yürek.Hükümeti kurar kurmaz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir uyum içinde yolumuza devam ederken 6-7 Ekim olayları ve bazı kumpaslarla önümüze çıkmak istediler.İç güvenlik reform paketine, maskeye, molotofa HDP, CHP ve MHP bu pakete karşı.Bu millet bu oyunları çok gördü ve geçirdi. Siz perde arkasında oyunlarınıza devam edin. Biz yolumuza devam edeceğiz.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...