Geçerken Bodrum'a uğradı! 500 bin dolar bıraktı

/ Kaynak: DHA
Geçerken Bodrum'a uğradı! 500 bin dolar bıraktı

Ekonomi Haberleri  / DHA

Pakistan'ın 3 milyar poundluk serveti ile en zengin ailelerden biri olan Fiyaz kardeşlerin süper lüks motoryatı, Bodrum'a geldi.

Pakistan'ın 3 milyar poundluk serveti ile en zengin ailelerinden olan Alshair ve Javed Fiyaz kardeşlerin süper lüks motoryatı 'Ecstasea', Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Dün akşam saatlerinde geldiği Bodrum'da Yalıkacak Limanı'na demirleyen Ecstasea'ye toplam 500 bin dolarlık yakıt ve gıda maddesi ikmali yapıldı. İngiltere'de lüks butik mağazalar zinciri, taşımacılık, inşaat, çelik ve demir ithalatı ile uğraştığı öğrenilen Fiyaz kardeşlerin yatta olmadığı belirtildi. Fiyaz Ailesi'nin yakınları olduğu öğrenilen yattaki misafirler, karaya çıkarak bir süre Yalıkavak'ta dolaştı. Mısır'dan İngiltere'ye giderken Türkiye'ye uğradığı öğrenilen Fiyaz kardeşlerin 200 milyon dolara Rus milyarder Roman Abramoviç'ten satın aldığı 86 metrelik süper lüks yat ilgi odağı oldu. 24 personeli bulunan yatın, bugün akşam veya sabah saatlerinde Bodrum'dan ayrılmasının beklendiği bildirildi.

Ekonomi
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...