Yemen'de Husi karşıtı göstericilere ateş açıldı: 3 yaralı

Yemen'de Husi karşıtı göstericilere ateş açıldı: 3 yaralı

DÜNYA Haberleri

Yemen'in Hudeyde kentinde Husi Ensarullah Hareketi'ne karşı düzenlenen gösterilere Husilerin müdahale ettiği bildirildi.

AA muhabirinden edinilen bilgilere göre Hudeyde kentinde toplanan ve Husilerin ülke siyasetine müdahalesini protesto eden gösteriler sırasında ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 3 kişinin yaralandığı belirtildi.
Göstericilerin Husi taraftarı silahlı militanların müdahalesi ile karşı karşıya kaldığını belirten AA muhabiri bazı gazetecilerin de Husiler tarafından kontrol edilen karakollara götürüldüğünü ifade etti.
Ülke genelinde yaşanan siyasi belirsizliğin ''sorumlusu'' olarak gösterilen Husiler, karşıt gruplarca sık sık protesto ediliyor. Sana, İbb, Hudeyde ve Taiz kentlerinde Husi karşıtı gösteriler düzenleyen Yemen Devrim Gençliği'ne bağlı gruplar, Husileri ''Darbecilikle'' suçluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...