Barcelona'da ayrılık

/ Kaynak: AA
Barcelona'da ayrılık

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona'nın deneyimli futbolcusu Brezilyalı Dani Alves, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Alves'in menajeri Dinorah Santana, İspanyol radyosu Cadena Ser'e yaptığı açıklamada, sezon sonu Barcelona ile kontratı sona erecek Brezilyalı oyuncuya sözleşme yenileme teklifi yapılmadığını söyledi. Katalan temsilcisinin futbolcusuyla irtibata geçmediğini vurgulayan menajer Santana, "Bu durumdan anladığımız kadarıyla Barça gelecek sezon Alves ile devam etmek istemiyor ve yeni bir kulüp bulmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.Barcelona'nın herhangi bir bonservis bedeli talep etmeden Alves ile yollarını ayıracak olmasını şaşırtıcı bulduğunu dile getiren Santana, gelecek teklifleri değerlendireceklerini belirtti.
Katalan temsilcisine 2008'de Sevilla'dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, Barcelona forması altında 2 UEFA Şampiyonlar Ligi, 4 La Liga şampiyonluğu yaşamıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...