Ak Parti'de iki ilçe başkanı görevden alındı

/ Kaynak: DHA
Ak Parti'de iki ilçe başkanı görevden alındı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

AK PARTİ Merkez Karar Yürütme Kurulu, Zonguldak'ın Çaycuma İlçe Başkanı Adil Düzlü ile Kilimli İlçe Başkanı İsmail Ofluoğlu'nu görevden aldı

AK PARTİ Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK), Zonguldak'ın Çaycuma İlçe Başkanı Adil Düzlü ile Kilimli İlçe Başkanı İsmail Ofluoğlu'nu görevden aldı. Kilimli İlçe Başkanı İsmail Ofluoğlu, İl Başkanlığı'nın MKYK'nun kararını kendilerine bildirdiğini söyledi.

Ofluoğlu, şöyle dedi:
"AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu imzalı gönderilen yazıda, 'Parti tüzüğünün 59/3, 59/4 ve 58'inci maddesi gereği asil ve yedek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevden el çektirildiğimiz' belirtilmiş. Bu konuyla ilgili Çaycuma İlçe Başkanı Adil Düzlü ile birlikte bir basın açıklaması yapacağız."

GÖREVDEN ALINAN İLÇE BAŞKANI: "SÜLEYMAN SOYLU PARTİYE İHANET ETTİ"
Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) kararı ile görevden alınan Çaycuma İlçe Başkanı Adil Düzlü, yayınladığı basın bildirisinde Parti Tüzüğü'nün 59/3 ve 59/4. Maddeleri delaleti ve 58. Madde gereğince 3 Şubat 2015 tarihli MKYK kararı ile Çaycuma İlçe Başkanı, yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin görevden alındığını söyledi. Düzlü, amaçlarının 2015 genel seçimleri öncesinde teşkilatın bölünmemesi için birleştirici olmayı hedeflediklerini belirtti.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...