Otomobil ırmağa uçtu: 6 yaralı

/ Kaynak: İHA
Otomobil ırmağa uçtu: 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da bir otomobilin ırmağa uçtuğu kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi Irmak Caddesi'nde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki Okan C.Ö. idaresindeki 55 HH 131 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlanıp takla atarak Mert Irmağı'na uçtu. Kazada otomobilde bulunan sürücü Okan C.Ö. ile Doğukan Ş., Hüseyin G.(20), S.Y.(15), T.B.(16) ve E.T.(15) yaralandı. Yaralılar otomobilin içinden vatandaşların yardımıyla çıktılar. Aynı zamanda ıslandıkları için üşüyen yaralılar ambulans gelene kadar vatandaşlar tarafından kaza yerinin yanındaki evlere götürüldüler.
Otomobil ırmağa uçtu: 6 yaralı

Yaralanan 6 kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...