Çad'lı öğrenciden Davutoğlu'na şiir

/ Kaynak: İHA
Çad'lı öğrenciden Davutoğlu'na şiir

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kastamonu'daki belediye ziyaretinde karşılaştığı Çaldı öğrencinin kendisi için yazdığı şiiri dinledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kastamonu'da Belediyesi'ni ziyaret etti. Davutoğlu, ziyarette karşılaştığı Çad uyruklu Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ahmad Issakha Mahamat Halau ile sohbet ederek kendisine yazılan şiiri dinledi. Halau, görüşmenin ardından gazetecilere, Başbakan Davutoğlu'nun, 4 Şubat'ta Kastamonu'ya geleceğini duyunca çok heyecanlandığını belirterek, "Onun için şiir yazdım. Şiirin bir kısmını ona okudum" dedi.


Başbakan Davutoğlu'nun, Afrika'da kendilerine çok yardım ettiğini dile getiren Halau, "Biz onu çok sevdik. Kastamonu Üniversitesi'nde okuyan Afrikalı öğrencilerin hepsi onun sayesinde buraya geldi. Dolayısıyla biz ona teşekkür ederiz. Ona hediye olarak şiir yazdım" dedi.


TAZİYE ZİYARETİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu, belediye ziyaretinin ardından MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar'a annesinin vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundu. Davutoğlu, Milletvekili Çınar'ı kardeşinin evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Taziye ziyaretinin ardından Nasrullah Meydanı'ndaki camide yatsı namazını kılan Başbakan Davutoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başbakan Davutoğlu, daha sonra beraberindeki heyetle havalimanına geçerek Ankara'ya hareket etti. nbsp;##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...