Londra'ya acil iniş yapan THY uçağı İstanbul'da

/ Kaynak: İHA
Londra'ya acil iniş yapan THY uçağı İstanbul'da

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İngiltere 'ye acil iniş yapmak zorunda kalan THY'nin Los Angeles-İstanbul seferi 4 saat gecikmeyle tamamlandı.

THY'ye ait TC-JJM kuyruk tescilli Los Angeles-İstanbul seferini yapan TK 10 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçak, bugün öğle saatlerinde İngiltere'nin Londra kentindeki Gatwick Havalimanı'na acil iniş yapmıştı. Uçağın kabin bölümünden duman ikazı alınması sonucu acil iniş yapıldığının açıklanmasının ardından teknisyenler tarafından yapılan incelemeler sonunda uçakta herhangi bir problemin olmadığı tespit edildi. TK 10 sefer sayılı uçak, yapılan çalışmaların ardından yolcularıyla birlikte İstanbul'a hareket etti.

"UYKUDAN UYANMAYANLAR BİLE VARDI"
Yaklaşık 4 saat gecikmeyle saat 20.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapan uçağın yolcuları basın mensuplarının soruları yanıtladı. Yolculardan Sinan Özkan, kaptan tarafından teknik bir problem olduğunun anons edilmesinin ardından bir süre telaşa kapıldıklarını söyledi.

En yakın havalimanı olan, İngiltere'nin Londra kentindeki Gatwick Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra düşünüldüğü gibi bir panik havasının oluşmadığını söyleyen Özkan şu şekilde konuştu:

"Duyduğumuz kadarıyla uçağın en arkasında bir yanık kokusu olduğu, kokunun da bir yolcunun laptopundan geldiği söylendi. Havalimanında 2 saat kadar beklemek zorunda kaldık. Yakıt ikmali yapıldığı söylendi. Uçağın içinde kesinlikle bir panik yaşanmadı. Ekip ve kaptan son derece profesyonel bir şekilde insanları telkin etiller. Hatta şöyle söyleyeyim. Uyuyup da hiç uyanmayanlar bile vardı."

Uçağın bir diğer yolcularından Ayşe Burcu Kaya da, yaşanan problem sonrası kabin ve teknik ekiplerinin gereken müdahaleleri yaptıklarını söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...