Fengel indir, Fengel nedir ve nasıl kullanılır? (Facebook için Fengel uygulaması)

Fengel indir, Fengel nedir ve nasıl kullanılır? (Facebook için Fengel uygulaması)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Facebook için kullanılan Fengel uygulaması nedir ve nasıl kullanılır haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Fengel tıkla indir, işte detaylar.

Facebook için kullanılan Fengel uygulaması nedir ve nasıl kullanılır haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Fengel tıkla indir, işte detaylar. Facebook için yeni geliştirilen bir uygulama olan Fengel adından çok söz ettirecek. Fengel nedir ve nasıl kullanılır? Fengel'i nasıl indirebilirim?Dünyaca ünlü sosyal medya devi Facebook üzerine geliştirilen Fengel isimli bir Chrome eklentisi, dostunuzun Facebook üzerinde sizi engelleyip engellemediği sorusunun cevabını veriyor.

Geçtiğimiz günlerde Facebook üzerine geliştirilen ve ücretsiz olarak indirilebilen Fengel isimli bir eklenti, Facebook kullanırken karşılaşılan bazı sorunlara çözüm sunuyor.

ÜYE OLMADAN FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLEME

Uygulamanın fayda sağladığı alanlardan ilki Facebook kullanıcı olmadan çeşitli arama motorları üzerinden yönlendirmeler sonucu çıkan 'Üzgünüz bu sayfaya ulaşılamıyor' hatasını geçerek kişinin fotoğrafına ulaşabilmesi. İlgili sayfaya girdikten sonra sağ üst köşede çıkan F ikonuna tıkladıktan sonra 'Fotoğrafı Aç' diyerek kişinin güncel profil fotoğrafına ulaşabiliyorsunuz.

ENGELLEYEN FOTOĞRAFINI GÖRME

Uygulama aynı zamanda Facebook üzerinde bir kişi sizi engellediğinde karşılaştığınız 'Üzgünüz bu sayfaya ulaşılamıyor.' hatasını da geçerek kişinin profil resmine ulaşabiliyor. Bu durumda profilin sahibi kişinin sizi engellediğini de keşfedebiliyorsunuz.

FACEBOOK İNDİR nbsp;

Facebook rakiplerine göre en çok tercih edilen sosyal medya sitesi olmayı başarırken, dünyanın dört bir yanında çeşitli kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Son günlerde popülerliğini kaybeden Facebook, tüm bu düşüş grafiğine rağmen hala sosyal medyanın en çok kullanılan ismi olarak karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca hem Android işletim sistemli akıllı cep telefonları hem de iOS işletim sistemli yani Apple markalı akıllı cep telefonlarında Facebook uygulaması vazgeçilmez olarak karşımıza çıkıyor. Her iki mağazada da uygulamanın en çok indirilen ilk 10 uygulama içerisinde bulunduğunu da sizlere hatırlatalım istedik. nbsp;He birde her iki uygulama mağazasında da Facebook uygulamasını indirmek için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Bu uygulama ile birlikte dilerseniz fotoğraf, video, yazı yada durum paylaşımı gerçekleştirebilecekken, hangi konumda yada mekanda olduğunuzu da paylaşabiliyorsunuz. nbsp;Uygulama nasıl yüklenir? Size Messenger'ı yükleyebileceğiniz bağlantıları göndermeye devam edeceğiz ve yakında normalde mesajlarınızı gördüğünüz sayfada bir hatırlatma mesajı göreceksiniz. Bu hatırlatmayı gördükten sonra mesajlarınızı görmek ve mesaj göndermek için Messenger uygulamasını yüklemeniz veya bir tarayıcıdan www.facebook.com adresine gitmeniz gerekecek. Messenger uygulamasını hemen yüklemek istiyorsanız, iOS, Android ve Windows Phone cihazlarda ve bazı klasik cep telefonlarında kullanılabilir. Uygulamayı yüklemek için telefonunuzda veya tabletinizde fb.me/msgr adresini veya uygulama mağazasını ziyaret edin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...