Esra Erol'da gözyaşları sel oldu! Dillere destan olan aşk bugün sonlandı

Esra Erol'da gözyaşları sel oldu! Dillere destan olan aşk bugün sonlandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Esra Erol'un sunduğu Evlilik Yolunda adlı programda bugün gözyaşları sel oldu. Büyük bir aşkla başlayan Hakan ve Seba bugün ayrılık kararı aldı.

Esra Erol'un sunduğu Evlilik Yolunda adlı programda bugün gözyaşları sel oldu. Büyük bir aşkla başlayan Hakan ve Seba bugün ayrılık kararı aldı. Esra Erol ile Evlilik Yolunda adlı programa katılan Seba ve Hakan çifti bugünki yayında ayrıldıklarını açıkladılar. Sütüdyoyu terk eden Hakan, Seba'nın çocuğunu kabul edemem diyerek gitti...Aylardır magazin gündemine konu olan Hakan ve Seba aşkı bugün son buldu. Aralarındaki yaş farkına aldırmaksızın Hakan beye aşık olan Seba Hanım aşkından vazgeçmeyerek tüm olumsuzlukların arkasında durmuş ve aradığı aşkı bulduğunu söylemişti.Bir çocuk annesi olan Seba hanım bugün sözlüsü Hakan bey tarafından terk edildi ve göz yaşı döktü. Esra Erol'un önderliğinde yaşanan olaylarda tüm seyirci durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Televizyon programları arasında yapmış olduğu evlilik programı ile büyük beğeni toplayan Esra Erol bu kez bir ayrılık sahnesine tanıklık etti. Hakan ve Seba aşkı bugün büyük bir üzüntü içerisinde son buldu.Seba hanımın çocuğunu istemediğini dile getiren Hakan bey Seba hanıma veda ederek sütüdyodan ayrıldı. Seba hanım ise bu durum karşısında göz yaşlarını tutamayarak 'Ben sürekli ağlayan biri değilim. Evet ona hala aşığım ama ben çocuğumu düşünmek zorundayım. Herşeyi düzeltmek için çok çabaladım ama olmuyor' dedi.


"AŞK YETERLİ DEĞİLMİŞ" nbsp;
Hakan Bey, "Biz iki medeni insan gibi ayrılmaya kara verdik. Kendisine bundan sonrası için hayatında başarılar dilerim. Umarım yolu açık olur. Her şey gönlünce olsun" dedi. Seba Hanım ise bu ilişkide kendini iyi hissetmediğini söyledi. Sorun yaşadıklarını belirten Seba Hanım, "Ben bu sorunu kaldıracak bir insanım ama ben psikolojik destek veren bir insan değilim. Ben oğluma ve kendime güzel bir hayat istiyordum. Bu ilişki için çok şey yaptım ama aşk yeteli değilmiş" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...