Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turgay Şeren'den 'Muslera' açıklaması

Turgay Şeren'den 'Muslera' açıklaması

SPOR Haberleri

Claudio Taffarel ve Fernando Muslera'nın ziyaret ettiği efsane kaleci Turgay Şeren, bu özel buluşmayla ilgili konuştu.

Galatasaray'ın tarihine kazınan üç kaleci, aynı karede buluştu... Ortada "Berlin Panteri" lakabını alan 83 yaşındaki efsane isim Turgay Şeren, diğer yanda G.Saray'la UEFA ve Süper Kupa sevinci yaşayan unutulmaz kaleci Claudio Taffarel ve ustaların izinde ilerleyen Fernando Muslera... nbsp;


Florya'daki Galatasaray Yurdu'nda misafir edilen "Berlin Panteri" lakaplı Turgay Şeren, iki önemli konuğunun ziyaretiyle özel bir gün yaşadı... Ziyaret sırasında Taffarel'e, Fransa'daki Dünya Kupası'nda izlerken hayranlık duymaya başladığını anlatan Şeren, Muslera'yı da, "Yeni Taffarel" olarak gördüğünü belirtti. Şeren, ziyaret sırasında yaşadığı duyguları paylaşıp çok önemli mesajlar verdi:


'MUSLERA, GALATASARAY'DA BIRAKMALI'
"İnanılmaz mutlu oldum, çok sevindim. Fransızca okudum. Onlarla Fransızca, zaman zaman bildiğim kadarıyla İtalyanca konuştum. Bu hoşlarına gitti. Taffarel öyle güzel laflar etti ki, gurur duydum. İkisini de kucakladım. Çok duygusallaştım, şimdi konuşurken bile gözlerim doluyor. Eskiden sahaya çıktığımda da gözlerim dolardı. Soranlara 'Sevgiden' derdim. Çünkü camianın sevgisi bana güç katardı. Sonra sahaya çıktığımda en iyi performansımı ortaya koyardım. Taffarel ve Muslera'nın gelişi de bana güç kattı. Muslera çok iyi oynuyor. Son Bursa maçında da mağlubiyeti önleyen isimdi. Ancak savunmanın daha dikkatli olması lazım. Muslera'nın uçan kuşu da tutacak hali yok! G.Saray'da uzun yıllar devam etmeli. Hatta bu formayla futbolu bırakmalı. İkisi de çok sıcaktı. Muslera'yla futboldan çok, gelişimi ve kişiliğine yönelik konuştum. Taffarel'le kırk yıllık dost gibi kucaklaştık. O beni daha iyi biliyor."


'TEK SIKINTIM SOL AYAĞIM'
Taffarel ve Muslera'nın, isminin bulunduğu imzalı 1 numaralı G.Saray kaleci formasını hediye ettiği Turgay Şeren, sağlığıyla ilgili şu bilgileri paylaştı: "Kendimi iyi hissediyorum. Tek problemim sol ayağım. Yürüyüşlerle de bu sorunu inşallah geçireceğim. Burada çok sevdiğim Figen (Pekşen) ve evladım gibi sevdiğim Abidin var. Sağolsunlar her zaman yanımdalar."


Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...