Fenerbahçe Volkan Demirel için hamle yapmaya hazırlanıyor

Fenerbahçe Volkan Demirel için hamle yapmaya hazırlanıyor

SPOR Haberleri

4 maç ceza alan Volkan Demirel için Fenerbahçe itiraz etmeye hazırlanıyor

PFDK tarafından 4 maç ceza alan Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel için Fenerbahçe'nin hukukçu yöneticileri Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu kolları sıvayacak. Ligde sırasıyla Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarında forma giyemeyecek olan Volkan Demirel, tedbirli olarak sevk edildiği için 1 maçlık cezasını Çaykur Rizespor maçında çekti. Volkan Demirel böylece, ligde 23. haftada oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.


Fenerbahçe yönetimi, PFDK'nın kararı için Tahkim Kurulu'na itiraz edecek. Sarı-lacivertli yönetimde hukukçu kimlikleriyle Avukat Deniz Tolga Aytöre ve Avukat Şekip Mosturoğlu'nun hazırlayacakları savunmayla Tahkim Kurulu'ndan hem indirim, hem de erteleme istenecek. Süper Lig'de erteleme talebinde bulunan birçok takımdan birçok futbolcunun cezalarının 1 yıl süreyle ertelendiği hatırlatılarak, aynı uygulamanın Volkan için de yapılması istenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...