Yeni Samsunglar metal kasa ile geliyor

Yeni Samsunglar metal kasa ile geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge 5.1 inç ekran ve metal kasa ile geliyor.

İç kaynaklara göre Samsung'un önümüzdeki ayın başlarında tanıtılması beklenen amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, 5.1 inç ekran ve metal çerçeve ile gelecek. Şimdiye kadar Galasy S6 ve Galaxy S6 Edge'ın 1 Mart tarihinde Barcelona'da düzenlenecek olan MWC 2015 etkinliğinde tanıtılacağı bilgilerine birçok kez rastladık. Şimdi ise Bloomberg tarafından yayınlanan bilgiler çift tarafı kavisli Galaxy S6 Edge modelinin kesin geleceğini kanıtlıyor.


Ayrıca Blommberg'in verdiği bilgilere göre telefonlar 5.1 inç ve metal çerçeve ile gelecek. Bilgiye göre bu metal çerçeve, BYD Electronic International Co ve Çinli otomobil BYD Co ortaklığı ile üretilecek. nbsp;Son raporlara ve sızan yol haritalarına göre ise Samsung, nbsp;ekran bölümüne yatırımın artırılması için çalışıyor ve şirketin nihai hedefi tam katlanabilir akıllı telefon üretmek.


Dün sızdırılan ve rekor puan elde edilen Galaxy S6 Edge AnTuTu test sonuçları ise cihazların donanımının oldukça güçlü olduğunu gösteriyor. Eğer söylentiler doğru çıkarsa, metal kasa ve güçlü donanıma sahip Galaxy S6 ve Galaxy S6 ile karşılaşabiliriz ve bu cihazlar Samsung'un kötü gidişatına bir son verebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...