Nur Çebi'den iddialı açıklama: 4. yıldızı önce biz takacağız

Nur Çebi'den iddialı açıklama: 4. yıldızı önce biz takacağız

SPOR Haberleri

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da yayınlanan Futbol VIP programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin en güzel yerinde en güzel statlardan birini inşa ettiklerini söyleyen Çebi, "Bu yapının bu hale gelmesine hâlâ ben de inanamıyorum. Prosedürleri düşününce, bu halini görmek etkileyici ve mutluluk verici. Arzumuz mayıs sonunda şampiyonluk turunu burada atmak. Stada 150 milyon TL harcama yapıldı. Masraflar tamamen Beşiktaş'ın kaynakları ile ödeniyor" dedi. nbsp;Aziz Yıldırım'ın havuzla ilgili çıkışı ve Beşiktaş'ı küçümseyen açıklamalarıyla ilgili Çebi, "Bu ifadeyi esefle kınıyorum. Bunların tahrik amaçla söylendiğini düşünüyorum. Havuzdan da her kulübün faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda kendisi ile aynı görüşte değilim. Yöneticiler taraftar gibi hareket etmemeli" dedi.
Hakemi aramak yanlış!
Tolgay Arslan yüzünden gerginlik yaşadıkları Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözlerine cevap vermeyeceğini belirten Çebi, "Benim için Trabzonspor camiası kıymetlidir. Hacıosmanoğlu o koltukta oturduğu sürece kendisi ile konuşmayacağım. Ama başkanlığı bitince kendisi ile konuşacağım. Bir hakemin maçtan önce aranmasını doğru bulmuyorum. Ben aramadım aramam da. Bülent Yıldırım'ın baskı altında kaldığını da düşünmüyorum. O maçı iyi idare etti" dedi. Yabancı kuralının değişmesinin Beşiktaş'ı mağdur ettiğini ifade eden siyah-beyazlı yönetici, "Bu geçişin zamana yayılması gerekirdi. Biz tedbirli davranırken mağdur edilmiş olduk" dedi. Bir gün Beşiktaş'a başkan olabileceğinin sinyallerini de veren Çebi, lig yarışıyla ilgili olarak ise "Bu sene şampiyon Beşiktaş olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray 4. yıldızı takmak için uzun bir süre beklemek zorunda kalacak. Hatta 4. yıldızı biz onlardan önce takacağız" iddiasında bulundu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...