Fernandao son kararını verdi

Fernandao son kararını verdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın talip olduğu Bursaspor'un yıldız futbolcusu Fernandao transferliği hakkındaki iddialara cevap verdi.

Ligde ve kupada gösterdiği performansla dikkat çeken ve İstanbul kulüplerinin gelecek sezon transfer etmek istediği futbolcular arasında adı geçen Bursaspor'un futbolcusu Jose Fernandao, takımıyla birlikte hedeflere odaklandığını, başka bir şey düşünmediğini, yeşil-beyazlı forma altında oynamaktan mutlu olduğunu söyledi.


Fernandao, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Beşiktaş ile hatfa sonu deplasmanda oynayacakları maçın zorlu geçeceğini belirterek, ellerinden gelenin en iyisini yapıp, Bursa'ya galibiyetle dönmeye çalışacaklarını kaydetti.


Bursaspor ile olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini anımsatan Fernandao, şunları kaydetti: "Sezon sonuna kadar Bursaspor ile kontratım var. Bu süre içerisinde hedefim, elimden gelenin en iyisini yapmak. Tanrı'ya şükürler olsun ki; hem benim, hem de takım için işler iyi gidiyor. Transfer konusunda belli taraflar var. Bu işin devamlılığını isteyen taraflar anlaşma zemini arayacaklardır. Bunlar daha sonraki işler. Şu anda ben takımımla birlikte hedeflere odaklanmış durumdayım. Başka da hiçbir şey düşünmüyorum. Burada mutluyum. Gerçekten güzel bir kulüp. Burada olmak bana mutluluk veriyor. İyi bir sezon geçiriyoruz. Umuyorum ki bu güzellikleri devam ettireceğim ortam oluşur ve ben de burada kalırım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...