Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Niasse sürprizi

Galatasaray'dan Niasse sürprizi

SPOR Haberleri

Sarı-Kırmızılılar ilk bombasını en kısa zamanda Lokomotiv Moskova'nın yıldızını transfer ederek patlatmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da flaş gelişme... Sarı-Kırmızılılar, 4. yıldız için ezeli rakipleriyle kıyasıya bir yarış verirken transfer çalışmalarını da dört bir koldan sürdürüyor. Özellikle hücum hattını kaliteli yabancılarla güçlendirmek isteyen Aslan'ın hedefinde tanıdık bir isim var: Oumar Niasse... 250 bin Euro'ya geldiği Akhisar'da Hamza Hamzaoğlu'yla yıldızı parlayan, 40 resmi maçta 15 gol 7 asistlik müthiş bir performans ortaya koyan Senegalli futbolcu, 5.5 milyon Euro'ya Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu. Hamzaoğlu'nun yeniden birlikte çalışmak istediği Niasse, Rus temsilcisinde mutlu değil.


4 milyon Euro'luk teklif
Genç oyuncu bu yüzden Galatasaray'dan gelen teklife sıcak bakıyor. Hamzaoğlu faktörü de Cim Bom'un bu transferde işini kolaylaştırıyor. Hatta, 24 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a, "Kulübümle anlaşırsanız ben gelmeye hazırım" mesajı verdiği iddia ediliyor. Yöneticiler, Niasse için Moskova ekibine 4 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Menacerler aracılığıyla kurulan ilk temaslardan olumlu sonuç alındığı da gelen haberler arasında. Bu gelişmenin ardından Aslan'ın, Niasse transferine sezon bitmeden nokta koymasına kesin gözüyle bakılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...