Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun'un yarışması Ütopya'da ortalık karıştı

Acun'un yarışması Ütopya'da ortalık karıştı

MAGAZİN Haberleri

TV8'in ilgiyle izlenen programı Ütopya'da sular durulmuyor. Hergün farklı bir tartışma yaşanan yarışma, sosyal medyada alay konusu oldu

Acun Ilıcalı'nın TV 8 ekranlarındaki Ütopya yarışması 'adına uygun bir şekilde' ilerlemeye devam ediyor. Program 'mümkün olmayan' bir kabusa sahne oluyor. Kavgaların, tehditlerin, hakaretlerin havada uçuştuğu programda sinirler gerildikçe geriliyor ve şiddetin dozu arttıkça artıyor.Ekranlarda yepyeni bir çığır açma vaadiyle yola çıkan Acun Ilıcalı, Biri Bizi Gözetliyor, O Ses gibi yarışma formatlarının da geliştiricisi olan John de Mol'dan Ütopya'yı geçen yaz sonu satın aldı. Yayınlandığı ilk gece Hollanda'da büyük bir izlenme rekoruna imza atarak 1,6 milyon seyirci sayısına ulaşan Ütopya Türkiye'de bir türlü istenen başarıya ulaşamadı. İnternetten 24 saat izlenebilen program sosyal medyada reji müdahaleleri, yanlı dışses yorumları ve hakarette sınır tanımayan yarışmacılarıyla alay konusu oldu.


ÜTOPYA'NIN FORMATI NEDİR?
Ütopya, Hollanda formatından uyarlanmış bir yarışmadır. Yarışmacılar bildikleri hayatlarını terk edecekler ve sıfırdan yepyeni bir toplum kuracaklar. Farklı geçmişleri ve sınırlı kaynaklarıyla banyosu bile olmayan bir alanda düzen kurmaya çalışacaklar. Verecekleri her karar çalışmalarını ve yaşamlarını etkileyecek.


Acun'un yarışması Ütopya'da ortalık karıştı


ÇAĞDAŞ SEMİH'E VURDUĞU İÇİN DİSKALİFİYE OLMUŞTU
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'in yeni yarışması Ütopya, başladığı günden beri süren inek satma tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Ütopya'nın son bölümünde de süren bu tartışmanın sonu kavgayla bitti.


ÇAĞDAŞ SEMİH'E DEFALARCA VURDU
Ütopya yarışmacısı Çağdaş ile Semih'in arasında inek yüzünden başlayan sözlü tartışmada Çağdaş sinirlerine hakim olamayarak Semih'e defalarca vurdu. İkiliyi diğer yarışmacılar zor ayırdı. Olay sonrası Çağdaş yarışmadan diskalifiye edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...