Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Doğan: 'Pascal Nouma benden korksun!'

Nihat Doğan: 'Pascal Nouma benden korksun!'

MAGAZİN Haberleri

2015 Survivor All Star'ın kadrosunda yer alan Nihat Doğan, geçtiğimiz yıllarda aynı yarışmada kavga ettiği Nouma ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, "Onu adadan göndermek için her şeyi yapacağım. Yerinde olsam benden korkardım" dedi.
nbsp;
Bir ara Acun Ilıcalı ile aranız bozuldu, nasıl barıştınız?
Ciddiye alınacak bir durum değildi. Kanyon AVM'de karşılaştık. Büyüğümdür, kalktım masasına gittim. Birbirimizi yanlış anladığımızı fark ettik. O yalnızca kanal patronu değil. Ekran yüzü. Dalında star. Ben de starım. Bundan kaynaklanan bir hassasiyet oluştu. Sonra 'Yarışmaya gelmen gerekiyor, seni Survivor'da görmek istiyoruz' dedi. 2-3 gün sonra adadayım.


'En Sevdiğim 3 Şarkı' programın ne olacak?
Son bölümü çektik. Benden sonra ne yapacaklar bilemiyorum.


2011'de kavga ettiğin Pascal Nouma ile karşılaşmak seni germeyecek mi?
Onunla yarım kalan bir maçımız vardı. İlk olarak onu tamamlamayı hedefliyorum. İtiraf edeyim ki, Nouma'yı adadan postalamak için her şeyi yapacağım. 2011'de gönderdim, 2015'te yine ben yollayacağım.


2015 SURVİVOR ALL STAR KADROSUNDA KİMLER VAR?
Survivor All Star bu sezon izleyiciyi yine ekran başına kilitleyecek! İşte Survivor'a katılacak isimler? Survivior da kimler var? Kadrosunda kimler olacak. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor All Star'dan detaylar haberimizde...TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptığı Survivor All Star'ın tam kadrosu yarın açıklanacak. Bugün ise 5 isim daha netleşti. 22 Şubat'ta yayınlanacak olan Survivor All Star'da yarışacak oyuncuları belli oldu... 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Duygu Çetinkaya...


Duygu Çetinkaya, 13 Ocak nbsp;tarihinde Denizli'de doğmuştur. "Nur Yağmur" adında bir kız kardeşi vardır. Babası İbrahim Çetinkaya asker olduğu için Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük gibi yerlerde yaşadı ve okudu. Annesi Gülsün Hanım söz müzik yazarlığı ve adliye muhabirliği yapmaktadır


Survivor Türkiye Yunanistan'da hem güzelliği hem de başarısıyla Survivor'a damga vuran isimlerden biri olan Nadia Zagli...


Ve Survivor'ın unutulmayan yarışmacılarından; Hasan Yalnızoğlu, nbsp;Anıl Tetik ve Hakan Hatipoğlu da bu sezon Survivor All Star'da yarışacaklar. 22 Şubat'ta yayına başlayacak olan Survivor All Star'ın tam kadrosu yarın açıklanıyor!


SURVİVOR KADROSUNDA DİKKAT ÇEKEN AYRINTI


TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star yarışmasında, mücadele edecek 5 kişi daha bugün açıklandı. nbsp;


Yarışmada dikkat çeke ayrıntı ise şu oldu;
2006 yılında Survivor Türk- Yunan yarışmasının kadrosuna dahil olan Yunanlı Nadia Zagli, Türk takımında yarışan Selim Sabah ile yarışma bittikten sonra dünya evine girmiş, daha sonra olaylı bir şekilde ayrılmışlardı. Sabah, boşanmalarının üzerinden çok zaman geçmeden Survivor 2010 birincisi Merve Oflaz ile birliktelik yaşamaya başladı. nbsp;Bu sezonda ise eski yarışmacıların olduğu Survivor All Star'ın kadrosunda Nadia Zagli ve Merve Oflaz yer alıyor. nbsp;Survivor All Star'ın çok çekişmeli geçeceği şimdiden belli oldu....




TÜRKİYE GAZETESİ


8 KİŞİ DAHA AÇIKLANDI


Ekranların heyecanla beklenen yarışması Survivor All Star'ın kadrosu belli olmaya başladı. Eski yarışmacılardan oluşan kadroda yer alan 8 kişi açıklandı. Peki Survivor da kimler var? Kadrodaki isimleri bir de yakından tanıyalım dedik... İşte o yarışmacılar...
Yapımını ve sunumunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışması bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gidiyor.
Yeni sezonda 2015 Survivor All-Star'da yarışacağı kesinleşen isimler şöyle; nbsp;




Merve Oflaz: Survivor Kızlar-Erkekler yarışmasının tek kadın birincisi. Oflaz yarışmadan sonra üne kavuşmuş, bir çok projede yer almıştır... nbsp;Merve Oflaz (d. 23 Mayıs 1988, İstanbul), Türk oyuncu. Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur. Oflaz 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşayacaktır.




Almeda Abazı: 2014 Survivor yarışmasında tanıdığımız Almeda, yarışmanın ilk haftalarında adaya veda etmişti. Bu sezon da Survivor'da yer alacak olan Abazi, yarışmadan sonra sunuculuk deneyimi oldu. Almeda Abazi (d. 13 Şubat 1992, Tiran), 2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır.Eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. nbsp;Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. tv8 kanalında Murat Ceylan la birlikte Para Bende programını sunmaktadır.




Fulya Keskin: nbsp;Survivor All Star kadrosunun deneyimli isimlerinden biri olan Survivor Fulya Keskin, Survivor'ın ilk yarışmacılarından birisidir. Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.




Survivor Fulya Keskin kimdir?
Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. Eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi. Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.




Turabi Çamkiran: 2014 Survivor yarışmasının birincisi. Ada da söylediği nbsp;aforizmaları ve hareketleriyle gündemden düşmedi bir süre... 22 Şubat'ta da Survivor All Star'a katılacak olan Çamkıran bu senede iddiasını ortaya koyacak. Turabi Çamkıran'ı bir de yakından tanıyalım istedik...




Survivor yarışması sayesinde tanınan Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Gönüllüler takımından Gökhan Keser'le finalde karşı karşıya kalan Turabi sms oylamasıyla 1. oldu. Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersin'de geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu.




SURVİVOR TURABİ'NİN HAYATI
Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir "Muay Thai" maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.




TÜM YARIŞMALARA KATILDI
Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon "Benimle Dans Eder Misin ?" dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir. 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katıldı. Türkiye'de birçok ünlü sanatçı ile klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarının düzenlediği turne ve organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı




Serenay Aktaş: 2014 Survivor yarışmasının en iddialı ünlü isimlerinden biri de Serenay Aktaş'tı... Şuan Beşiktaş Kadınlar Futbol Takımı'na transfer olan Aktaş, bu sezonda Survivor'un kadrosunda yer aldı. Yarışmadan sonra hem sinema hem de dizi kadrosunda yer alarak yıldızını parlatmayı başardı. Serenay Aktaş'ı yakından tanıyalım...
(d. 1 Ekim 1993, İstanbul) Türk kadın futbolcu. Beşiktaş'ta forma giymektedir. Futbolculuk kariyerinin yanı sıra farklı dizilerde boy göstermiştir.
Zeytinburnu
15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olmuştur.
1207 Antalyaspor
Santrafor mevkiinde görev yapan Serenay, 1207 Antalyaspor forması ile oynadığı resmi maçlarda ise 19 maçta 24 gol kaydetti.[4] [5]
Beşiktaş JK
21 Ocak 2015 tarihinde 2. Lig takımlarından 1207 Antalyaspor'da 3 sezon oynayan Serenay Aktaş, 3. Lig'de yer alan Beşiktaş'a transfer oldu. 1207 Antalyaspor Kulüp Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon Beşiktaş'da forma giyeceğini belirtti. Takıma katkısından dolayı Serenay'a teşekkür eden Türk, yıldız oyuncuya yeni takımında başarı diledi.




Hilmi Cem: 2013 Survivor yarışmasında birinci gelen ve asıl mesleği dansçı olan Hilmi Cem, yarışmayı kazanmasıyla oyunculuğa adım attı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çalıkuşu dizisine dahil olan Hilmi, oyunculuk yeteneğini göstererek, hatırı sayılır bir kitleye ulaşarak kendini sevdirmeyi başardı. Yeni sezon da da adada kalma mücadelesi verecek olacak İntepe'yi bir de yakından tanıyalım.... nbsp;
19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.




Pascal Nouma: Daha önce Survivor macerasında Nihat Doğan ile tartışıp diskalifiye olan Pascal Nouma yeni sezonda da Survivor adasında mücadele edecek... Yarışmacı Nouma'yı bir de yakından tanıyalım.. Futbol kariyerine Paris Saint-Germain'in genç takımında başladı. 1988'de Genç takımla şampiyon olurken, 24 maçta 28 gol atıyordu. 1989-92 arasında PSG'de çok fazla forma şansı bulamadı. Takımla görebildiği en büyük başarı, son sezonundaki lig 3.lüğü oldu. Zaman zaman da genç takımda forma giyiyordu. 1989'da Gambardella Kupası'nda PSG Genç takımı ikinci olurken, 6 maçta 5 gol atmıştı. 1991'de bu kupayı kazandılar. A takımda ise 3 sezonda oynadığı 19 maçta gol bulamayan Nouma takımdan ayrıldı. Daha sonra Lille ve Caen'de futbol oynadı. Caen de oynarken, 1993 Akdeniz Oyunları'nda Fransa Milli Futbol Takımı'na seçildi. Zinedine Zidane ve Lilian Thuram gibi isimlerle oynadığı turnuvada yarı finalde Türkiye'ye elendiler. 1993-94 sezonunda Caen'de oynadığı 32 maçta 7 gol atarak takımın en golcüsü oldu. 1994 yılında tekrar Paris'e döndü. 2 sezon oynadığı PSG'de ilk sezonda bir Fransa Kupası, bir Fransa Lig Kupası, bir Fransa Süper Kupası gördü. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kaldılar. Fransa Kupası final maçında 90. dakikada, Lig Kupası final maçında ise 60. dakikada oyuna girdi. 2. sezonunda ise 4 puan farkla Ligue 1 2.si oldular. Ayrıca Kupa Galipleri Kupası'nın da sahibi oldular. Bu kupa hala PSG'nin tarihindeki en önemli Avrupa Kupası'dır. Burada da önceki kulüplerinde olduğu gibi oynadığı maçlarda başarılı olmasına rağmen disiplinden uzak yapısı ve istikrarsız olması nedeniyle 1996'da RC Strasbourg'a transfer oldu.Kariyerinde Toplam 286 Maçta Görev Aldı Ve 80 Kez Fileleri Havalandırdı. RC Strasbourg ile Fransa Lig Kupası'nı kazandılar. Takım, tarihinde ilk kez bu kupayı penaltılarla kazanırken, Nouma da ilk penaltı vuruşunu gole çeviriyordu. O sezon David Zitelli ile beraber takımın gol yollarında etki gösterdi. 1997-98 sezonunda ise Gérald Baticle ile takımın en golcü ismiydi. Daha sonraki durağı RC Lens oldu. Lens'de oynadığı futbol ile takımın UEFA Kupası yarı finaline kadar çıkaran oyunculardan biri oldu. İlk sezonunda bir Lig Kupası daha gördü. 2000 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak sezon sonunda Türkiye'den ayrıldı ve Fransa'ya geri döndü. 2001-02 sezonunda eski takımı PSG'nin ezeli rakibi Olimpik Marsilya'ya geçti. Sonraki sezon Beşiktaş'a geri döndü. Ancak 20 Nisan 2003 günü oynanan Fenerbahçe maçı kendi kariyeri için dönüm noktası oldu. Takımı şampiyonluğa giderken bu maçta Fenerbahçe'ye attığı gol sonrası tribünlere yaptığı Tombala hareketi kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Beşiktaş Yönetim Kurulu baskılara dayanamayarak ligin bitimine birkaç hafta kala sözleşmesini feshetti ve şampiyonluk kutlamalarına katılmasına dahi izin verilmedi. Bu hareketi ile ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 7 ay men cezası aldı. Beşiktaş'ta 43 lig maçında 22 gole imzasını atmıştır. Türkiye'ye gelmiş en agresif yabancı futbolcular arasında yer almıştır. Beşiktaş'tan sonra Katar takımı Al Khor'da bir sezon oynadı. 2004-05 sezonunda İskoç takımı Livingston FC ile sözleşme imzaladı. Ancak sadece 2 maç oynadı. Daha sonra futbolu bıraktı.


Sahra Işık: Survivor All Star'da yer alacak olan Sahra Esra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...