Acun Ilıcalı kanalına bomba bir isim daha transfer etti!

Acun Ilıcalı kanalına bomba bir isim daha transfer etti!

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı kendi kanalı TV8'de yayınlayacağı Maral: En Güzel Hikayem'in kadrosuna bomba bir oyuncu daha dahil etti

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Acun Ilıcalı'nın TV8 için merakla beklenen yeni dizisi Maral En Güzel Hikayem dizisinde rol alacak. Aşkın Kanunu dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Bülent Şakrak ile bir süredir aşk yaşayan Ceyda Düvenci'nin evlilik kararı aldığı ve düğün hazırlıklarına başladığı iddia edilmişti. Umutsuz Ev Kadınları'nın ardından yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanan ancak yayın ömrü kısa olan Aşkın Kanunu dizisinde Mustafa Üstündağ'la başrolü paylaşan Ceyda Düvenci, şimdi de Acun Medya'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı projesi olan Maral dizisine katıldı.
Acun Ilıcalı kanalına bomba bir isim daha transfer etti!

MARAL: EN GÜZEL HİKAYEM KONUSU NEDİR?
Romantik bir aşk hikayesini anlatacak olan Maral dizisinde Düvenci, Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli ve Reha Özcan'la birlikte başrolü paylaşacak. Dizinin çekimlerine başlandığı ve Mart ayında ekrana geleceği öğrenildi. Maral dizisinin senaryosunu ise daha önce Ezel ve Suskunlar gibi başarılı işlere imza atan Pınar Bulut Deren yazarken, yönetmen koltuğunda ise Deniz Koloş oturuyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...