Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bodrum'da vahşet! Ayakları bağlandı başına sert bir cisimle vurulup...

/ Kaynak: DHA
Bodrum'da vahşet! Ayakları bağlandı başına sert bir cisimle vurulup...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde vahşet! 'Pamuk' adlı köpeğin leşi sahile vurmuş olarak bulundu.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, hayvansever Ramazan Arslan'ın sahiplendiği, iki gündür ortalıklarda görünmeyen 'Pamuk' adlı köpeğin leşi sahile vurmuş olarak bulundu. Pamuk'un ayakları bağlanıp, başına sert bir cisimle vurulup, işkence yapılarak denize atıldığı belirlendi.24 yaşında gittiği Almanya'nın Köln şehrinde yıllarca makinist olarak çalışan 3 çocuk, 3 torun sahibi Ramazan Arslan, emekli olup, beş yıl önce Bodrum Kadıkalesi Mahallesi'nden yazlık villa aldı. "Yazları üç, dört ay tatil yaparım. Kışları ise Almanya'da geçiririm" dediği Bodrum'dan, tutkunu olduğu sokak hayvanları nedeniyle ayrılamadı. 4 yıldır, Kadıkalesi ve Turgutreis Mahalleri'nde her gün saat 10.00 ile 15.00 adrasında dolaşıp, 100'e yakın kedi ve köpeği kuru mama ve restoranlardan topladığı yemek artıklarıyla besleyen Arslan, bakım ve tedavilerini de yaptırıyor.


Arslan'ın çocuğu gibi bakıp, emekli maaşının yarısını onlar için harcadığı can dostlarından biri katledildi. Arslan'ın iki gündür ortalıklarda görünmeyen üç yıldır baktığı sokak köpeği 'Pamuk'un leşi, sabah saatlerinde Kadıkalesi Mahallesi'nde kıyıya vurmuş olarak bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine giden Arslan, köpeğin, ayakları bağlanıp, başına sert bir cisimle vurulup, işkence yapıldıktan sonra denize atıldığını görünce acısının bir kat daha arttığını belirtip, "Bunu yapan insan olamaz. Pamuk, kimseye bir zararı olmayan, uysal bir köpekti" dedi. Arslan, köpeği katledenlerin bir an evvel bulunup, hakettiği cezayı çekmeleri için jandarmaya şiyatçi oldu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...