Balıkesir'de saha isyanı

/ Kaynak: AA
Balıkesir'de saha isyanı

SPOR Haberleri  / AA

Balıkesirspor Kulübü Yönetim Kurulu, kendilerine antrenman sahası bulamamalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Balıkesirspor Kulübü Yönetim Kurulunca Büyükşehir Belediyespor Kulübünün kendilerine antrenman sahası vermediği iddiasına ilişkin yapılan açıklamada, "Antrenman sahasının takımımıza verilmeyip rakibimize verilmesi, sözün bittiği yer, malumun ilanıydı. Bunun üzerine açıklamalarda bulunduk ve bu birilerini rahatsız etti" ifadesi kullanıldı. Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, Balıkesirspor'un tesislerinin Büyükşehir Belediyesine ait olduğu ancak kirasının her ay ödendiği bildirildi.


Kulübün, belediyeye kira borcu bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan istenilen çim saha, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu'nun dediği gibi eski Belediye Başkanı Sabri Uğur döneminde değil, İsmail Ok döneminde yapılmıştır. Her türlü bilgi ve belgeler daha dikkatli araştırıldığında arşivlerde mevcuttur" görüşlerine yer verildi.


Açıklamada, Hocaoğlu'nun "Bedelsiz verdik" dediği futbolcuların, altyapı oyuncuları olduğu savunuldu.


Balıkesirspor Ergün Gür Tesisleri'ndeki antrenman sahasının Trabzonspor maçından sonra bakıma alındığı, olumsuz hava koşulları nedeniyle bakım ve onarım süresinin uzadığı vurgulanan açıklama, şunlar kaydedildi:


"Takımımız, Akhisarspor maçından önce Manisa'da bir hafta kampa girmiş, Konyaspor maçından önce de iki gün Akhisar'da belediyeye ait statta çalışılmış ve bir otelde konaklamıştır. Bugüne kadar yapılanları yönetim politikamız gereğince polemik konusu yapmadan sükunetle gözledik, cevap verme gereği bile duymadık. Antrenman sahasının takımımıza verilmeyip rakibimize verilmesi, sözün bittiği yer, malumun ilanıydı. Bunun üzerine açıklamalarda bulunduk ve bu birilerini rahatsız etti. Sayın Başkan arzu ederse, bakımda dediği çim sahanın bakım görsellerini gün, ay ve saat detaylarıyla tarafına iletebilir, iş makinelerinin kaç gün sahada kontak açmadan durduğunu kendisine sunabiliriz. Sayın Başkan'a tavsiyemiz kamuoyunu kelime oyunlarıyla yanıltmaya çalışmamasıdır. Yönetim olarak hiçbir zaman yenilgiye mazeret arama gibi bir politikamız yoktur. Aksine maçtan sonra rakibimizin iki penaltısının verilmediği dahil olmak üzere gerekli açıklamalar Başkanımız Sayın Tuna Aktürk tarafından yapılmıştır.


Saha isteme konusuna gelecek olursak, Aktürk, sezon başında Belediyespor Kulüp Başkanı Hocaoğlu'nu arayarak tesisleri istemiştir ancak kendisi bu konuda yapacak bir şey olmadığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile görüşmesi gerektiğini belirtmiştir. Yönetim Kurulumuzca Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızdan 5 Haziran ve 23 Haziran 2014'te yazılı olarak, ayrıca Basın Sözcümüz Cengiz Güneş tarafından da Özel Kalem Müdürü Şaban Akkol'dan sözlü olarak randevu taleplerinde bulunulmuş, ne yazık ki şu ana kadar olumlu veya olumsuz hiç bir cevap alınamamış ve tarafımıza geri dönüş yapılmamıştır. Bu süre zarfında Yönetim Kurulu üyelerimiz ve altyapı hocalarımız konuyu defalarca Hocaoğlu ile görüşmüş, olumlu cevap alamamıştır."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...