Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Solcu Bakan'ın 400 euro'luk kaşkolu ülkeyi karıştırdı

Solcu Bakan'ın 400 euro'luk kaşkolu ülkeyi karıştırdı

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'ın yeni Maliye Bakanı'nın taktığı pahalı kaşkol tepkilere neden oldu.

Yunanistan'ın yeni Başbakanı Çipras ve Maliye Bakanı Varufakis, Avrupa basınında manşetlerden inmiyor. Hatta Yunan Maliye Bakanı Yanis Varufakis artık kıyafetiyle bile 'süperstar' muamelesi görüyor.
Yunanıstan'ın son dakika itirazı yüzünden ortak açıklamanın yayınlanamadığı Brüksel'deki Euro Bölgesi Maliye Bakanları (Eurogroup) toplantısının en çok konuşulan ismi Yunan Maliye Bakanı Yanis Varufakis oldu.
Atina'da, marksist Varufakis'in Eurogroup toplantısına giderken kıyafeti ve özellikle taktığı pahalı "Burberry" marka kaşkolu çok tartışıldı. Avrupada basını, Yunan maliye Bakanı'nın pahalı kaşkolu için şunları yazdılar:

'100 METREKARELİK EVİN VERGİSİ KADAR PAHALI BİR KAŞKOL'
24 News: "Yani. Burberry ile nereye gidiyorsun?. Böylesi kiritik bir toplantı için talihsiz bir kıyafet".
Newser: "Eurogroup toplantısına en ucuzu 395, üstünde başharfleri de yazılı ise 480 euro olan bir kaşokalla gitti. Taktığı kaşkolun değeri, 100 metrakerelik bir evin özel emlak vergisi kadar.".
The Toc: Varufakis'in kaşkolu, IMF Başkanı Christina Lagarde'nin dikişlerin ekru renkteki siyah deri mondu ile tam bir uyum içindeydi. Varufakis, Lagarde'i hayran bıraktı"
Sosyal medyada ise Varufakis'in kaşkolu için şu espriler yapıldı:

- "Solcu Maliye Bakanı'nı kapitalist kıyafetle görmek güzel"

- "Varufakis'e kaşkolu ben hediye ettim..

- Varufakis tipi kaşkol arıyorum. Fiyatı önemli değil.

ŞIK GİYİNİYOR PAHALI RESTORANLARI TERCİH EDİYOR
Varufakis hem varlıklı sayılabilecek bir aileden geliyor hem de Yunanistan'ın en tanınmış ailelerinden sanayici Stratos'ların kızı Danai Stratu ile evli. Yunanlı modacılara göre günlük kıyafeti (pantolon, ayakkabı ceket, gömlek, mont) 600 euro'dan pahalı. Varufakis, pahalı kıyafetleri yanısıra, lüks restoranları da tercih ediyor.

(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...