Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jet Fadıl'a suç duyurusu

/ Kaynak: İHA
Jet Fadıl'a suç duyurusu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fadıl Akgündüz hakkında, projelerini tamamlamayıp kaçtığı iddiasıyla mağdurlar tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

İstanbul Bayrampaşa'daki bitirilemeyen Caprice Gold Oteli gibi projelere para yatırıp dolandırıldıklarını öne süren vatandaşlar kamuoyunda "Jet Fadıl" olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusunda bulundu. Caprice Yatırımcıları Derneği çatısı altında toplanan mağdurlar, Jet Fadıl'ın projelerini bitirmesini istedi.

"JET FADIL HİÇBİR PROJESİNİ SONUÇLANDIRMADI"
Suç duyurusu dilekçelerini savcılığa sunan Caprice Yatırımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Bakırcı, adliye çıkışında basın açıklaması yaptı. 185 vekaletnameyle adalet önünde haklarını arayacaklarını belirten Bakırcı, "Fadıl Akgündüz, Caprice Gold projesi, Jetkent Proton otomobiller, Maldivler gibi birçok projeyi toplumumuza sundu. Tabii ki hiçbir projesini sonuçlandırmadı. Yaklaşık 12 bin kişinin mağdur olduğu bir dönemdeyiz. Aileleri çok zor durumdalar. Bizim bununla alakalı kurduğumuz Caprice Yatırımcıları Derneği'nin başkanlığını yapıyorum. Mağdur arkadaşlarımızın sesini bütün kamuoyuyla paylaşmak için 185 vekaletnameyle adaletin tecelli ettiği yüce makama geldik ve suç duyurusunda bulunduk. Bu dosyaya binlerce vekalet daha koyacağız" dedi.

"BU KONU YÜZÜNDEN KAHRINDAN ÖLEN İNSANLAR VAR"
Dernek olarak projelerin tamamlanmasını istediklerini kaydeden Bakırcı, "Fadıl Akgündüz'e basın aracılılığıyla ulaşmak istiyoruz. Kendisinin bu projeleri bitirmesi bekliyoruz. Gerçekten Türkiye'de bu konuyla alakalı çok mağdur olmuş, ailesi yıkılın, boşanan hatta kahrından ölen insanlar var" diye konuştu.

"OTELİN İNŞAATINI BİTMEDEN ORTADAN KAYBOLDU"
Bayrampaşa'daki Caprice Gold Oteli projesine değinen Bakırcı, "Fadıl Akgündüz, otelin inşaatı belli bir aşamaya geldikten sonra muhatap olunmayacak şekilde ortalıktan kayboldu. Ama değişik insanlar üzerinden Home Otel diye yeni bir projeyle yeniden satışlar yaptığını duyduk. Biz bundan da bir sürü mağdurun oluşacağını düşünüyoruz. Buradan onlara da sesleniyoruz. Bu tür projelere kanmayın. Çünkü on binlerce insan bu konu yüzünden mağdur olmuştur" şeklinde konuştu.

"TAMAMIYLA DOLANDIRICILIK HİKAYESİ BU"
Fadıl Akgündüz'le temasta bulunmaya çalıştıklarını ancak hiçbir telefonlarına cevap vermediğini savunan Bakırcı, "Biz bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz. Şimdiye kadar kendisinin bir açıklama yapması gerekir. Tamamıyla dolandırıcılık hikayesi bu" ifadelerini kullandı.

"CAPRİCE GOLD'UN İHTİŞAMINI GÖSTERİP HAYALİ İHRACAT SATTI"
Bir devremülkün 60 bin liradan başladığını belirten Bakırcı, "Burada 24 bin aile var. Geniş çerçeveye vurduğunuzda yüz binlerce insana tekabül ediyor. Tamamıyla hepsi bizim çatımızın altına birleşti, organize bir şekilde hareket ediyoruz. Yeni mağdurların oluşmaması için insanlarımızı uyanık olmaya davet ediyoruz. Çünkü biz gerçekten buna kandık. Maldivler projesi tamamıyla hayali bir üründür. İnsanlara kendi Didim'deki otelini ve Caprice Gold'un ihtişamını gösterip hayali bir ihracatını da sattı. Bundan dolayı da insanlar mağdur" diye konuştu.

"BUNA SON VERİLMEZSE DAHA ÇOK İNSAN MAĞDUR OLACAK"
"Akgündüz'ün şu ana kadar hiçbir projesi bitmiş değil" diyen Bakırcı, "Bakın Türkiye'de bir Proton otomobili çıkardı, Jetkent'e bağladı, oradan Caprice Gold'u getirdi, onu Maldivler'e taşıdı oradan da Home otel diye yeni bir projeyle çıktı meydana. Buna son verilmezse nice proje ortaya çıkıp birçok insan mağdur olacak. Ne kadar daha beklenmesi lazım? Türkiye'nin tamamını mı sarması lazım? Çünkü günümüzde sorduğunuzda her 3 kişiden biri bu konudan mağdur olmuş durumda" şeklinde konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...