14 Şubat Sevgiller Günü Sözleri En anlamlı (SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI)

14 Şubat Sevgiller Günü Sözleri En anlamlı (SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sevgililer günü için en güzel hediye önerileri sitemizde. Sevgililer günü mesajları ve sevgililer günü hediyeleri neler olabilir. İşte detaylar

Sevgililer günü için en güzel hediye önerileri sitemizde. Sevgililer günü mesajları ve sevgililer günü hediyeleri neler olabilir. İşte detaylar.. Avrupa'da yapılan ankette ilginç bir sonuç nbsp;ortaya çıktı. Türklerin yaklaşık yarısının, eşine ya da sevgilisine alacağı hediyenin mükemmel olması için çaba gösterdiği anlaşıldı. Türkiye'nin de aralarında olduğu 17 Avrupa ülkesinde 15 bin kişiye hediye alışkanlıklarını soran MasterCard, Sevgililer Günü öncesinde nabız tuttu. Anket, Türklerin, diğer milletlere oranla hediye alırken daha çok özen gösterdiğini ortaya koydu. Kadınların ise, hediye vermekten ziyade eşlerinden hediye beklediği anlaşıldı. 10 kişiden biri hediye seçiminde kararsız kaldığını söylerken, 20 kişiden biri ise, doğru hediye konusunda endişe yaşadığını itiraf etti.

Birleşmiş Markalar Derneğine (BMD) göre geçmiş yıllar dikkate alındığında 14 Şubat Sevgililer Günü'nün, ekonomide yaklaşık 2 milyar liralık bir hareketlenme oluşturması bekleniyor. Tüm yıl içinde en çok satış yapılan özel günlerin başında gelen Sevgililer Günü, pırlanta ve altın takı, akıllı telefon, çikolata ve çiçek gibi hediyelerin en çok satıldığı günlerden biri. Ancak bu günde hediye alacakları büyük tehlikeler de bekliyor. Özel günleri fırsat bilenler sosyal medya üzerinden yaptıkları satışlarla eşine ve sevdiğine hediye almak isteyenleri ağına düşürüyor. Bahçelievler'de kuyumculuk yapan Mustafa Karagöz, özellikle mücevher ve altın gibi pahalı hediye alacakların sahte ürünlere karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi. Karagöz, "Özel günleri fırsat bilenler özellikle bugünlerde ortaya çıkıyorlar. Altın renginde gümüş satıyorlar. Altının ayarlarıyla oynuyorlar. Kırık tektaş yüzüklerle tüketiciyi kandırıyorlar. Bunu yaparken de sosyal medyayı kullanıyorlar. Orada reklam verip 100 liraya tektaş satıyorlar. Oysa gerçek tektaş yüzüklerin değeri 500 liradan başlıyor 5 bin liraya kadar çıkıyor" diye konuştu. Kuyumcu olarak kendilerinin bile gerçeği sahtesinden ayırmakta zorlandıklarını anlatan Karagöz, "Tüketiciler aldanmak istemiyorsa markalı ürünleri tercih etmeli" dedi.



nbsp;Her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü göz açıp kapayıncaya kadar gelir. nbsp;Kimi, her yerin kalpler, çiçekler ve benzeri süslemelerden geçilmemesine sinir olur, kimi de Sevgililer Günü'nü tüketim odaklı bulduğu için hediye alıp vermeyi reddeder. Ama bir şey kesin ki sevgiliniz veya eşiniz varsa Sevgililer Günü telaşından kurtulmak sizin için o kadar da kolay olmaz. Peki siz Sevgililer Günü'nde en çok neye sinir oluyorsunuz? KizlarSoruyor.com merak edenler için araştırdı. Toplam 5.417 kadın ve erkeğin cevapladığı anketin sonuçları oldukça ilgi çekici.

Sevgililer Günü'nün önemsiz ve tüketim amaçlı olması ve insanların yine de bugünü kutluyor olması (1294 kişi)

Ankete katılanların yüzde 27'si 14 Şubat'ı önemsiz veya tüketim amaçlı bulduğunu ama buna rağmen etrafındakilerin bu günü kutlamasına sinir olduğunu söyledi. Her yıl dünya çapında yaşanan tüketim çılgınlığını ve bu günü unutmak/kutlamamak yüzünden ayrılma noktasına gelen sevgililerin çokluğunu da düşünürseniz, haksız da sayılmazlar…

gt; Her yerin kırmızı kalpler, peluş ayılar ve kırmızı güllerle dolması (1110 kişi)

İkinci en çok sinir olunan şey de her yerin kırmızı güller, kalpler ve sevimli pelüş ayıcıklardan geçilmemesi. Bu düşünceye sahip olanların çoğunu erkekler oluşturuyor ve erkekler, pazarlamacıların bu konuda biraz düşünceli davranmalarını istiyor. Böylece erkeklerin güllü, kalpli ve ayıcıklı hediye paketleriyle sokaklarda boy göstermek zorunda kalmayacaklarını ifade ediyorlar.

gt; 14 Şubat planlarını ballandıra ballandıra anlatan arkadaş modeli (1117 kişi)

Sevgilisi olan var, olmayan var. Bir Sevgililer Günü'nde siz yalnızken sevgilisinin aldığı sürpriz hediyeleri, yaptıkları/yapacakları yemek-kutlama organizasyonunu ballandıra ballandıra anlatan bir kankadan daha kötü ne olabilir ki? nbsp;

gt; "Sevgilime ne hediye alsam?" diye kara kara düşünmek (759 kişi)

Sevgililer Günü'nün en zor yanlarından biri de sevgiliye ne alacağım derdi hiç şüphesiz. Eh, ne de olsa yılbaşıydı, doğum günüydü, yıl dönümüydü derken alacağınızı zaten almış oluyorsunuz. Parfüm, çiçek, çikolata, bluz/gömlek, saat derken alınabileceklerin de sonuna geliyorsunuz.

gt; Sevgililer Günü'nü önemsiz ya da tüketim amaçlı diye eleştiren arkadaş modeli (436 kişi)

Anketimizde Sevgililer Günü'nü eleştirenlere sinir olanlar da var. Sanıyoruz ki bu arkadaşlar hayatları boyunca Sevgililer Günü'nde hiç yalnız kalmamışlar. Sevgiliniz varsa zaten üstü açık-kapalı yüzlerce ima sonucu zaten gidip paşa paşa alıyorsunuz hediyenizi. Ama sevgilisi olup da yine de almam diyorsa, onun derdi size düşmez, bırakın sevgilisi düşünsün, gerekli ayarı o zaten verecektir, değil mi?

gt; Çalışma arkadaşıma çiçek ya da hediye gelmesi ve bana hiçbir şey gelmemesi (476 kişi)

Ben asla kıskanmam diyenler, hiç uğraşmayın, yemiyoruz. Hadi bırakın kıskançlığı, ufacık bir gıpta da mı etmiyorsunuz canım? Hiç inandırıcı değil. İster kadın olsun ister erkek, Sevgililer Günü'nde gizli bir hayranından isimsiz bir buket çiçek geldiğini, çok özel bir mesajla yapılan ilanı aşkla kalbinin heyecandan yerinden çıkacak gibi olduğunu kim hayal etmemiştir ki?

gt; Sevgili ile gergin anlar yaşamak hatta ayrılık noktasına gelmek (325 kişi)

Aramızda en şanssız olanlar bu arkadaşlar. Tabii Sevgililer Günü'nde hediye almamak için 13'ünde kavga edip 15'inde özür dileyenlerdenseniz her şeyi hak ediyorsunuz demektir. Hiç acımayın, bunlardan hemen ayrılın arkadaşlar!

Güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlara Alp Kavasoğlu özel tüyoları veriyorSevgililer Günü'nde her kadın etkileyici bir görüntüye kavuşmak ister. Göz alıcı bir güzelliğe sahip olmanın doğru yapılan makyaj uygulaması ile mümkün olduğunu belirten Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu, özel makyaj uygulamasını aktardı. nbsp;

KIRMIZIDAN VAZGEÇMEYİN

Kuşkusuz bugünün en can alıcı rengi kırmızıdır. Yemek için tercih edilen mekânlardan, alınan hediyelere kadar her şey kırmızıya bürünürken siz de kırmızının gücünden yararlanabilirsiniz. Kırmızı ruj ile tamamlayacağınız makyajınız için öncelikle cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlayacak bir uygulama yapmalısınız. Bu anlamda 24 saat kalıcı etkisinin yanı sıra cilde mükemmel uyum sağlayan Maybelline Affinitone 24 Saat fondöteni tercih edebilirsiniz. Pürüzlerin gizlendiği görünümün ardından hafif bir allık ile elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Kırmızıyı dudaklara taşıyarak makyajınızı kusursuz bir şekilde noktalamak için ise Maybelline 547 Color Sensational Pleasure Me Red kırmızı ruju tercih edebilirsiniz. Makyajınızı yine günün anlam ve önemini ifade eden kırmızı ojeleriniz ile de kombinlemek için Maybelline Color Show 352 Downtown Red'i kullanabilirsiniz.

BAKIŞLAR ÇOK ÖNEMLİ

14 Şubat'ta kendinize bir defa daha aşık etmek istiyorsanız, etkili bir göz makyajı tercih etmelisiniz. nbsp;Maybelline Affinitone kapatıcı ile gözaltı yorgunluklarınızı gizleyerek canlı bir görünüm kazanın. Ardından göz kapaklarınıza hafif dokunuşlarla ışıltı kazandırın. Daha yoğun bakışlar için, 12 saate kadar kalıcı Colossal Kajal Göz Kalemini uygulayın. Daha etkileyici bir görünüm için ise alt kirpik çizginize de uygulayın. Maskarayı doğru uygulayabilmek önemlidir. Bunun için kirpiklerinizin dibinden başlayıp ucuna kadar, fırçayı ileri geri yaparak maskarayı uygulayın. Ardından maskaranızı kirpiklerinizin dibinden sürmeye başlayıp yavaşça fırçayı yukarı doğru çekmelisiniz. 16 kat daha hacimli kirpikler için Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black maskarayı tercih edebilirsiniz.

Türkler kusursuz hediyeyi arıyor

nbsp;MasterCard, Türkiye'nin de aralarında olduğu 17 Avrupa ülkesinde 15 bin kişiye hediye alışkanlıklarını sorarak, Sevgililer Günü öncesinde nabız tuttu. Anket sonucu, Türklerin, diğer milletlere oranla Sevgililer Günü'ne daha çok özen gösterdiklerini ortaya koydu. nbsp;Anket, kadınların Sevgililer Günü'nde hediye vermekten ziyade eşlerinden hediye beklediğini ortaya koydu. Ankete katılanlardan neredeyse 10 kişiden biri hediye seçiminde kararsız kaldığını söylerken, 20 kişiden biri ise doğru hediyeyi bulmak konusunda endişe yaşadığını itiraf etti. Sevgililer Günü alışverişini hiç stres yaşamadan rahat rahat tamamladığını söyleyenlerin oranıysa sadece yüzde 8. nbsp;Türklere göre, özel günlerde verilen hediyenin ihtiyaçları karşılaması, kişiye özel olması ve sürpriz şekilde verilmesi onu daha anlamlı kılıyor. Sevgililer Günü'nde eşine veya sevgilisine hediye alanların neredeyse yarısı, özellikle 'mükemmel hediye'yi bulmak için emek harcadığını belirtti. Geri kalanlar ise eşinin ihtiyacı olan bir şeyi hediye etmeye çalışıyor. Ankete katılanların çok az bir kısmı ilk gördüğü hediyeyi alıp geçtiğini dile getirdi.

İşte Sevgililer Günü'nde kız arkadaşınıza hediye seçenekleri;

Eğer Vintage tutkunu bir kız arkadaşınız varsa ona bir çanta hediye edebilir, mutlu olmasını sağlaya bilirsiniz. Parfüm hediye etmenin sıradan olduğunu sakın düşünmeyin, parfüm hala en çok tercih edilen hediyeler arasında. Becerikli, marifetli bir kız arkadaşınız varsa ona workshop hediye edebilirsiniz. Ayakkabı tutkusuyla bilinen kadınlar şık ve zarif bir ayakkabı karşısında oldukça mutlu olacaktır.

Şarkı söylemekten ve dinlemekten büyük zevk alan sevgilinize renkli bir kulaklık alabilirsiniz. Takıp takıştırmayı seven, takılara karşı tutkun olan kız arkadaşınıza hediye olarak Swarovski'den ışıl ışıl bir bileklik alabilir, ne kadar mutlu olduğunu görebilirsiniz. Sezen Aksu hayranı olan sevgilinize 8 Mart Bostancı Gösteri Merkezi'nde unutamayacağı bir an yaşatabilirsiniz. Beni sevgilim hep ansın, ona unutamayacağı hep kullanacağı bir hediye vermek istiyorum diyorsanız ona güneş gözlüğü hediye edebilirsiniz. Bakımına özen gösteren sevgilinize bakım seti hediye etmeniz ideal bir hediye seçeneği olabilir.

Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşınıza hediye seçenekleri;

Macbook kılıfı, ev terliği, güneş gözlüğü, taşınabilir şarj cihazı, kulaklık, spor çantası, Play Station 4, parfüm seti gibi hediye seçeneklerine göz atıp erkek arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz.

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Sevgililer Günü'nde çiftler aylar öncesinden yapacakları sürprizleri düşünür, unutulmayacak anlara imza atar. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne çok az bir zaman kaldı. Neredeyse birçok ülkede kutlananan Sevgililer Günü'nün tarihi eski Roma İmparatorluğuna dayanır. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen renkse kırmızıdır.

Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır. Şubat ayı ortasının aşk ile ilişkisi antik çağlara dayanmaktadır. Antik Yunan takvimlerinde, Ocak ayı ortası ile Şubat ayı ortasının arasında kalan zaman Gamelyon ayı olarak adlandırılmıştı ve Zeus ile Hera'nın kutsal evliliğine adanmıştı. Antik Roma'da 15 Şubat, bereket tanrısı Lupercus'un onuruna, Lupercalia günü olarak kutlanmaktaydı. Bu günde, Lupercus'un din adamları tanrıya keçi kurban ederlerdi.

Daa sonra kafalarının üstüne koydukları bir parça keçi derisi ile Lupercus'u simgeleyerek, Roma sokaklarında koşturup, karşılaştıkları herkese dokunurlardı. Genç kızlar gönüllü olarak ileri atılır ve bereket tanrısının dokunuşundan paylarını almaya çabalarlardı. İnanışa göre bu dokunuş sayesinde doğurganlıkları kolaylaşacaktı. Lupercalia bayramının arifesi olan 14 Şubat'ta genç erkeklerin genç kızların isimleri yazlı kura çekerek bayram boyunca 'çift' olma alışkanlığı vardı. 469'da Papa bu gayri-Hıristiyan bayramını yasaklayarak sadece kura çekilişine izin verdi. Ancak artık kuralarda kızların değil azizlerin isimlerini yazılıydı.

Valentine 1908 tarihli Katolik Ansiklopedisi'ndeki eski şehitler listesinde, 14 Şubat gününe kayıtlı, inancı yüzünden öldürülmüş üç tane Aziz Valentine geçmektedir: Romantik aşk ile Valentine arasındaki bağlantı tarihi dokümanlarda hiç geçmemektedir ve kimi tarihçilere göre sadece bir efsanedir. Valentine'nin onuruna kutlama günü, 14 Şubat 496 yılında Papa Gelasius tarafından ilan edilmiştir. 1969 yılında kilise takviminden Aziz Valentine gününü çıkarmıştır.

Günümüzde Sevgililer Günü 14 Şubat, 1800 yıllarda Amerikalı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay olmuştur. Bunun doğal sonucu olarak olayın ticari yönü çok fazla önem kazanmış, sevgililer günü tüm dünyada ticaretin canlandığı bir dönem haline gelmiştir. Sevgililer gününde hemen herkes sevgililerine veya eşlerine bu günün ruhu ile bütünleşen, karşı tarafa sevgilerini anlatan hediyeler verir. Bu hediyelerin başında çiçekler ve çikolata gelir. Sevgililer Gününü çiftler genellikle başbaşa geçirirler.

Başbaşa gidilen romantik bir yemek ya da evde hazırlanan romantik bir sofra en yaygın kutlamalardandır. Çiftler, Sevgililer Günü'nün gecesinin de özel olması için çaba gösterirler. Kimi çiftler, bu güne has, cinselliği ön plana çıkarıcı kıyafetler ve iç çamaşırları alırlar. En çok tercih edilen renk, tutkuyu sembolize eden kırmızıdır. Bunların yanı sıra, Sevgililer Günü çok sayıda evlenme teklifinin de gerçekleştiği bir gündür.

Yenilebilir Çiçekler

Çoğunuz yenilebilir çiçekleri daha önce mutlaka duymuş ya da görmüşsünüzdür. Bilmeyenleriniz için bir de biz bahsedelim. Bir çiçek düşünün içerisinde bir sürü renkli meyveler, kekler, çikolatalar ve kurabiyeler var. Sevgililer gününe özel tasarımlar ile hazırlanan bu lezzet çiçekleri tam aradığınız şey olabilir. O güne özel ve çiçek gibi çürümeye terk etme şansınız yok. Hem paylaşarak mutluluğunuzu arttırıyor ve karşı taraf için daha da değerleniyorsunuz. Günlük üretilen bu meyve sepetleri en güzel sevgililer günü hediyesi olarak kolay bir şekilde verilen sipariş üzerine sevdiklerinizin adresine gönderiliyor. Meyve sepetlerinin yanı sıra kek sepetleri, çikolata sepetleri, kurabiye çiçekleri gibi bir çok çeşit olarak sunulabilen lezzetli hediyeler en pratik ve romantik 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi olarak alternatifler arasında zirvede yer ediniyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZLERİ

Erkeklere hediye almak bayanlardan daha kolaydır, Hediye bayanlar için önemli olduğu kadar erkekler içinde önemli fakat erkeğin hediye seçenekleri çok fazla olmadığı gibi beğeni konusunda çok büyük beklenti içerisinde değillerdir. Erkeklere hediye beğendirmek, bayanlara göre daha kolay olduğundan bir çok alternatifi değerlendirebilirsiniz. Erkeklerin günlük hayatına önem verdiğini düşünürseniz bir çok alternatif karşınıza çıkabilir, özellikle her gün göreceği bir hediye almanız iki tarafı da sevindirecektir.

Bayanlara hediye almak zor olarak görünse de aslında çok kolay bir seçenektir. Bayanlara çok fazla hediye seçeneği bulunduğu için bunlar arasında doğru olan seçmek önemli. Erkekleri korkutan şey ise alınan hediyenin karşı tarafın beğenmeme düşüncesidir. Bayanlar aldıkları hediyeleri beğenmese dahi bunu belli etmez fakat erkek tarafında bu hissedilebilir. Bayanlara alınacak olan hediyenin romantik olması ve onu etkileyecek olması da önemli olduğu gibi bu hediyelerin romantik bir ortamda verilmesi de erkek tarafına artı kazandıracaktır.

Türklere göre, özel günlerde verilen hediyenin ihtiyaçları karşılaması, kişiye özel olması ve sürpriz şekilde verilmesi onu daha anlamlı kılıyor. Sevgililer Günü'nde eşine veya sevgilisine hediye alanların neredeyse yarısı, özellikle 'mükemmel hediye'yi bulmak için emek harcadığını belirtti. Geri kalanlar ise eşinin ihtiyacı olan bir şeyi hediye etmeye çalışıyor. Ankete katılanların çok az bir kısmı ilk gördüğü hediyeyi alıp geçtiğini dile getirirken, çok küçük bir kısım ise nakit para verdiğini söyledi.

*Soğuk kış günlerinde sevgilinizin en çok ihtiyaç duyduğu belki de ısınmaktır! Buharlı odalarda yapılan bin bir çeşit masajın ardından spa keyfine hiç kimse hayır diyemez. Siz de sevgilinize masaj keyfi hediye edebilirsiniz.

*Rahatlayarak geçirdiği bir günün ardından romantik bir yemekle günü noktalayabilirsiniz.

*Eğer saat almayı düşünüyorsanız.. Öncelikle ilk yapmanız gereken şey sevgilinizin veya eşinizin tarzını kafanızda oturtmak. Siz sadece rahatlığa önem veriyor olabilirsiniz, ancak kadınlar kıyafetlerinden ayakkabılarına kadar her parça eşyasına uyacak aksesuarlardan hoşlanır.

Klasik giyim tarzını seviyor ise çelik kasalı ve desenli bir saat tercih edebilirsiniz. Böylece işe yaşamında da her daim takabileceği bir hediye olacaktır.

Sevgiliniz spor giymeyi seviyorsa, biraz klasik çizgiden uzaklaşmanızı öneririz. Spor giyinmeyi seven bayanlar renkli saatlerden hoşlanacaktır. Hayatına biraz renk katmaya hazır olun!

*Bu yıl sevgililer gününde bir değişiklik yapın ve bir kutu çikolata gönderin!

*Parfüm, ayakkabı, şal, çanta vs. her gün alınabilecek hediyelerdendir.

*Ya da gezerken görüp beğendiği bir çift ayakkabı…

*Sevdiği meyvelerden veya çikolatalardan oluşan koca bir pakete kimse hayır diyemez.

*Kadınlara gönderilecek meyve ve çikolata sepetlerinin renklerinin pembe, kırmızı gibi canlı tonlar olması önemlidir. Şüphesiz görünüme büyük önem veren kadınlar meyvelerin tazeliğine de takılacaktır

*Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi düşünenlere..

Öncelikle evlenme teklifinin olmazsa olmazı bir tek taş yüzük alın. Alırken de biraz dikkatli davranın. Nitekim hayatı boyunca evlenme teklifi beklediği için hemen her kadın tek taş pırlantaların boyutları, fiyatları ve renk yelpazeleri hakkında geniş bilgiye sahiptir. Siz cebinizi düşünürken bir çuval inciri berbat etmeyin.

Evlilik teklifi için hoş ve güzel bir restoranda yer ayırtın. Hatta eğer aranızdaki samimiyet el veriyorsa lüks bir otelde bir oda da ayırtabilirsiniz. Mumlar, nbsp;enfes yemekler, tatlılar ve hediyeler. Onun başını döndürmek için bunlar yeterli olacak diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Onu kesinlikle evinden alıp getirin. Güzel kıyafetleriyle otobüse ya da taksiye yalnız başına binip gelmesini beklemeyin. Gece boyu ona güzel iltifatlar edin. yüzüğü yemeğin 5. dakikasında vermeyin. Onunla önce güzel bir gece geçirin. Ne kadar romantik olduğunuzu gösterin. Gecenin sonunda onu şaşırtarak evlenme teklifini yapın.

Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyedir ufak bir pırlanta. Sevginizin bir ömür boyu süreceğine dair bir işaret olsa da bunu güzel sunmak gerekir. O nedenle evlilik teklifi için seçtiğiniz parfümden mekana kadar her şey önemlidir.Bunları yapacak bütçeniz olmayabilir. Hiç önemli değil! Kadınlar parayla değil sevgiyle hazırlanan sürprizlere bayılırlar. Kendi hazırlayacağız yemeklerle onu evinde bekleyebilir, nbsp;koyabilir ve sevdiğiniz şarkı eşliğinde ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey istemek. İstediğinizde ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu göreceksiniz.

SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ, MESAJLARI

Herkes sevdiğine olan duygusunu farklı yollarla iletir. Kimi zaman bir hediye, kimi zaman ufak sürprizler kimi zaman ise cep telefonuna gönderilen özel mesajlar. Bu özel günde siz de sevgilinize romantik sözler söylemek ve kalbini çalmak istiyorsanız aşağıdaki aşk kokan mesajlardan yararlanabilirsiniz

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana!.. Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını . Muuckk!!!

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...