Ara transfer döneminde yaşananları menajeri açıkladı!

Ara transfer döneminde yaşananları menajeri açıkladı!

SPOR Haberleri

FIFA menajeri Malik Arutyunov, Fenerbahçe'nin golcüsü Emmanuel Emenike hakkında açıklamalarda bulundu ve transfer itirafı yaptı.

Fenerbahçe'de zaman zaman performansı nedeniyle eleştirilen Emmanuel Emenike'nin geride kalan ara transfer döneminde transferi adına yaşananlar gün yüzüne çıktı. Nijeryalı golcüye talip olan iki Rus kulübü Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova adına görüşmeleri yürüten FIFA menajeri Malik Arutyunov, ''Kulüpler maddi konuda anlaşsaydı, Emenike Rusya'ya dönmüş olacaktı'' dedi.


SORUN YÜKSEK MALİYETİYDİ


Radyospor'a konuşan Arutyunov, ''Emenike'ye Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova talip oldu. Çok ciddi şekilde ilgileniyorlardı. Menajeri, Erdem Konyar da Antalya'ya geldi. Görüştük. Ama maliyeti çok yüksek. Şu anda Rusya'da rublenin dolarve euro'ya karşı değeri çok düşük. Bence transfer bu yüzden olmadı. Ama olması için yoğun çaba sarf edildi'' şeklinde konuştu.


EMENIKE SICAK BAKIYORDU


Arutyunov, ''Emenike de tekliflere sıcak bakıyordu. Herkes biliyor Ocak ayında Fenerbahçe'de biraz sorunlar yaşamıştı. Rusya'da başarılı olmuş, onu herkes tanıyor seviyor. Gelebilirdi. Maddi anlaşmazlık olmasaydı gelecekti. Kulüpler parasal konularda anlaşsaydı, bu işi olabilirdi. Lokomotiv Moskova, şimdi Hull City'e giden N'Doye'i takas olarak Emenike karşılığında vermek istiyordu. Dinamo da forvet aradığı için Emenike'yle ilgilendi. Teknik direktör Cherchesov onu çok iyi tanıyor. Çok tutuyor. Bu yüzden onlar da Emenike'yi almayı çok istedi'' dedi.


SEZON SONUNDA EMENIKE İÇİN TEKRAR GELEBİLİRLER


FIFA menajeri Arutyunov, Emenike'nin Moskova'da hala popüler bir oyuncu olarak kabul edildiğini belirten Arutyunov, ''Sezon sonunda bu takımlar Emenike için yeni bir teklifte bulunabilir. Bence Emenike çok iyi futbolcu. Kalitesi tartışılmaz'' dedi.


Kaynak : Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...