Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz, 'Tanıyamadım'

Burak Yılmaz, 'Tanıyamadım'

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Cluj forması giyerken Felgueiras'ın kalesine 4 gol gönderen Burak Yılmaz, Portekizli kaleciyi Konyaspor'da da boş geçmedi

Galatasaray formasıyla ilk ve tek hat-trick'ini Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Deplasmanda Cluj'a karşı yapan Burak Yılmaz, Rumen ekibini TT Arena'da 1-1 biten maçta da boş geçmemişti. O dönem Cluj'un kalesini koruyan Mario Felgueiras Konyaspor'la Galatasaray'a rakip oldu ve Burak'a yine engel olamadı. Felgueiras'a 3 maçta 5 gol atan Burak, "Kaleciyi tanıdın mı?" sorusuna "Tanıyamadım" cevabını verdi ve Cluj'un kalecisi olduğunu öğrenince şaşırdığını söyledi. nbsp;


Belalısı Burak


Burak Yılmaz, Galatasaray formasıyla ilk ve tek hat-trick'ini, 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ndeki Cluj maçında o dönem Rumen ekibinin kalesini koruyan Mario Felgueiras'a karşı yapmıştı.


Sinan Bolat dert küpü


Farklı Konya galibiyetine sadece bir futbolcu sevinmedi. Kalesine gelen ilk top yine gol olan Sinan Bolat'ın soyunma odasında ağzını bıçak açmıyordu. Takım arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı Sinan, Bolat "Üzerimde bir kısmetsizlik var. Her maç böyle şanssız goller yenir mi? ifadeleriyle dert yandı.


Sakatlar ısınıyor


Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da Konyaspor maçında oynayanlar rejenerasyon idmanı yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve top kapma çalışması yaptılar. Tedavileri süren Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya ise tedavilerinin ardından dayanıklılık ve adaptasyon çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...