Yarsuvat'tan Fenerbahçe'ye ağır gönderme

Yarsuvat'tan Fenerbahçe'ye ağır gönderme

SPOR Haberleri

Kadıköy'deki derbiye gideceğini duyuran Yarsuvat, ezeli rakibe ağır göndermede bulundu

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, kulüp televizyonuna önemli açıklamalar yaptı. Futbol takımının durumundan, Ergin Ataman'ın tokadına kadar birçok konuyu değerlendiren başkan, Prandelli döneminde 4 kez 4 gol yediklerini hatırlatarak göreve geldikleri dönemde herkesin bunu alay konusu ettiğini söyledi. İşte Yarsuvat'ın çok konuşulacak sözleri: "Prandelli'yi başarısız olduğu için yolladık. Göreve geldiğimizde bizimle '4 çeker' diye dalga geçiyorlardı. Prandelli, 'Devler Ligi değersiz' diyordu, bunlar değerlerimize yakışmaz. Prandelli'nin Galatasaray'a saygı duymadığını gördüm."


Sadece sevgi aşıladık


"Göreve gelirken Galatasaray'da mali tablo çok iyi değildi ve bu beni daha çok hırslandırdı. Arkadaşlarım görevli memur gibi çalışarak kulübe hizmet ettiler. Ünal Aysal'a mektup yazdım onun dönemini savunamayacağımı söyledim. Ünal Aysal'ın yaptığı işleri öğrenince ben yapmazdım diyorum. Biliyorsunuz bizde yapamayan çekip gidiyor, kaçıyor. Yani havlu atıyor. Galatasaray sadece futbolda değil her branşta başarılı. Radikal değişiklik yaptık ve takımın başına Hamza Hamzaoğlu'nu getirdik. Sihirli bir değneğimiz yok, sadece sevgi aşıladık."


Arena'ya gitmek dert


"Sneijder'in gidebilmesi için bizim ücretini ödemememiz gerekiyor, böyle bir durum yok. Sneijder'in arzusu Türkiye'de kalmak, gitseydi geçen sene Mourinho ile Chelsea'ye giderdi. Çok güçlü bir oyuncu ve G.Saray'a da birçok maçı almıştır. Bruma da çok değerli bir oyuncu. Onu da yollamayız. Stadımıza gelmek de gitmek de bir dert. Aslanlı Yol'un üstüne yapılacak viyadük işleri daha da zorlaştıracak. Eğer bu sezon bitmeden yapılırsa kasten yapıldığını düşüneceğiz. Abdurrahim Albayrak eleştiriliyor ama günün 16 saatini Florya'da harcıyor. Daha ne yapsın!


Biz onlar gibi değiliz!


"Fenerbahçe stadında şampiyonluk kazandık, bu kupayı görevliler vermek istemedi, ışıklar söndürüldü, saha ıslatıldı. Biz onları alkışlarız, biz onlar gibi değiliz. Belki onlar yaptıklarını hatırlar ve utanır. 4. yıldızı takmak istiyorum. Bu sene de rakip takımlarımızın sahalarına gideceğim. Biz düşman değiliz ki, ancak bu şekilde kaynaşırız. Neden Saracoğlu'na gidemeyeyim. Gideceğim, küfür ederlerse de duymayacağım. 3 şampiyonluk adayından bizim şansımız yüzde 34, diğerlerinin yüzde 33. Ocak'ta yapılan transferlerden verim almak zor. Bir önceki dönem yapılan 9 ara transfere bakalım, kaçı oynuyor? Sadece Telles!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...