Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, Volkan konusunda F.Bahçe'ye yüklendi

Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, Volkan konusunda F.Bahçe'ye yüklendi

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, "Hakemi aramak, başarı dilemek ve hatırını sormanın nesi suç? Bu talimatlarda yok" diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı sonrasında kendisine verilen 6 ay hak mahrumiyeti cezasının ardından TRT SPOR'a konuştu. Kaleci Volkan Demirel'in söylediklerini hukuksal çerçevede değerlendirip olayı mahkemeye taşıyacaklarını belirten bordo-mavili kulübün başkanı, "Volkan Demirel'e Futbol Federasyonu'ndan önce kendi kulübünün ceza vermesini beklerdim" dedi. Ligde ve kupada engellendiklerini öne süren İbrahim Hacıosmanoğlu, "Ligde Beşiktaş maçında kupada da Medicana Sivasspor maçında Mete Kalkavan sahne aldı ve bizi engelledi" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor sahipsiz değil
Trabzonspor takımının sahipsiz olmadığını belirten Hacıosmanoğlu, "Verilen cezalar ağır ve kasıtlı. Hakemi aramak, başarı dilemek, hatırını sormanın nesi suç? Bu talimatlarda yok" derken konuyu tahkime götüreceklerini söyledi. Başkan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe ile aralarında ne olursa olsun kendi sporcusunun aynı şekilde bir yaklaşımda bulunamayacağını ve böyle bir şey olursa en ağır şekilde cezalandıracağını belirtti. İbrahim Hacıosmanoğlu tüm bu yaşananların gerçek sebebinin şike süreci olduğunu sözlerine ekledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...