Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

/ Kaynak: İHA
Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te TIR ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ticari araç hurdaya dönerken 1 kişi öldü, 5 kişi ağır yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Araban yolundan gitmekte olan Orhan B. yönetimindeki 27 HC 437 plakalı TIR, Bahattin Nakıpoğlu Caddesinde ilerlemekte olan Murat D. yönetimindeki 27 F 9986 plakalı hafif ticari araçla otogar kavşağında çarpıştı. Kazada bagaj kısmında motosiklet bulunan ticari araç hurdaya dönerken sürücüsü Murat D. olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan 5 kişi ise ağır bir şekilde yaralandı.
Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken kazada hayatını kaybeden sürücünün cesedi ise Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazada hafif ticari araç yaklaşık 50 metre savrulurken motor kısmı yola fırladığı görüldü. Kazaya karışan TIR sürücüsü polis tarafından gözaltına alınarak Güven Polis Merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol araçların ve yola savrulan parçalarının kaldırılmasıyla birlikte yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...