Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor lige sarılmak istiyor

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor lige sarılmak istiyor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı İstanbul Başakşehirspor'u yenerek ligde üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Başakşehir'i ağırlayacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında moral arıyor. Ligde 30 puan ile 6. sırada yer alan Trabzonspor, 32 puan ile 5. sırada yer alan rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak gelecek sezon Avrupa'da olabilme adına üst basamaklara doğru tırmanmak için önündeki engellerden birini aşmayı amaçlıyor.


ERSUN YANAL İLK ON BİRİNİ ŞEKİLLENDİRDİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda İstanbul Başakşehir karşısında sahaya süreceği kadroyu şekillendirdi.Geçtiğimiz hafta başında tam kadro antrenmanlarını yapmaya başlayan deneyimli teknik adam, ideal kadroda düşündüğü oyuncularının sakat ve cezalı olmaları nedeniyle planladığı takım kurgusunu sahaya yaymada sıkıntılı bir hafta geçirse de hafta içinde yapılan çalışmalarda rakip karşısına çıkaracağı 11'ini belirledi. Sakat Bosingwa ve cezalı Salih Dursun'un yerine Zeki Yavru'ya şans vermeyi planlayan Yanal, savunmada yine Aykut Demir ve Medjani ikilisine oynatmayı planlıyor. Savunmanın solunda İshak Doğan'a görev vermeyi düşünen Yanal, orta sahada cezalı Erkan Zengin yokluğunda Aytaç Kara, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz ve Yusuf Erdoğan'ı düşünürken, ileri uçta ise cezalı Cardozo'nun yerine Yatabare'ye forma vermesi bekleniyor. Hafif sakatlığı bulunan Özer Hurmacı'nın ise oynayıp-oynamayacağı ise maç günü yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak.


14.RANDEVU
Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süpher Lig'de birbirleriyle 14. kez karşılaşacak. Bordo mavili takım eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibi karşısında 8 kez sahadan galip ayrıldı. 2 maçı Başakşehir kazanırken 3 maç da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor toplamda 27 gol attı ve kalesinde 11 gol gördü. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...