Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP, Sarıgül için harekete geçiyor!

CHP, Sarıgül için harekete geçiyor!

Politika Haberleri

CHP yönetiminin Emir Sarıgül'e yönelik disiplin sürecinin başlatılması için harekete geçebileceği ifade ediliyor.

Şişli Belediye Meclis üyesi Emir Sarıgül'ün, Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye yönelik küfürlü konuşmalarının internet ortamına düşmesi CHP yönetiminde ciddi rahatsızlık oluşturdu. Tehdit tartışmasında sessiz kalan parti yönetiminin bu kez disiplin sürecinin başlatılması için harekete geçebileceği ifade ediliyor.
Yönetimdeki bir grubun Sarıgül'ün disipline verilmesi eğiliminde olduğu, ancak ondan önce videonun nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; doğruluğunun araştırılacağı belirtiliyor.
Sarıgül'ün, "partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak" hükmü kapsamında kesin çıkarma istemiyle disipline sevk edilebileceği ya da daha hafifletici olarak, "parti görevlilerini küçültücü sözler söylemek" hükmü kapsamında kınama cezasıyla disipline sevk edilebileceği ifade ediliyor. (VATAN)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...