Sergen Yalçın: 'Zaferlere hazır olun'

Sergen Yalçın: 'Zaferlere hazır olun'

SPOR Haberleri

Düşme hattından teslim aldığı Sivas'ı üst sıralara çıkaran teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu

Sergen Yalçın... Türk futbolunun kadife ayaklı süper solağı... Futbol aklıyla, dünya çapında futbolculara taş çıkaracak yeteneğiyle hafızalarda yer edinen Sergen, şimdi de teknik direktör olarak tarih yazıyor... "Bitti" denilen takımlara yeniden hayat veren ve bunun en güzel örneğini geçen sezon G.Antep'i kümede tutarak gösteren Sergen, Sivasspor'u da üst sıralara taşıyarak başarısına başarı katmaya devam ediyor. Habertürk'e özel açıklamalarda bulunan ve işin sırrının çok çalışmak olduğunu belirten genç teknik adam; disiplin, sevgi ve saygı çerçevesinde daha önemli işlere imza atacaklarını söyledi.


'TRABZON'U YENMEK ÖNEMLİYDİ'
Medicana Sivas'ın, Trabzonspor'u Avni Aker'de yenerek kupanın dışına ittiği maçın kendileri adına çok önemli olduğunun altını çizen Sergen Hoca, "Trabzon da çok iyi bir mücadele gösterdik. Üstelik önemli oyuncularımız da yoktu. Rakibe kendi hatalarımız dışında pozisyon vermedik. Kupada sonuna kadar gitmek istiyoruz. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; Sivaslılar artık düşmeyi değil üst sıralara çıkan, büyük zaferler alan bir takım düşünsün. Bunu da yapacağız" dedi.


'EKİBİME GÜVENİYORUM'
Çok sevdiği İstanbul'a bile gitmediğini belirten Sergen Yalçın, eski teknik direktör Carlos'tan boşalan villada yardımcıları Tamer Tuna ve Murat Şahin'le birlikte kalıyor. İyi bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Yalçın, "Birlikte yola çıktığım arkadaşlarım Tamer Tuna, Murat Şahin, Sarp Yiğit, Murat Kaytaz ve kaleci antrenörü Levent Açıl'ın müthiş bir hırsla çalışması yakalanan başarıları doğrudan etkiliyor. Onlara çok güveniyorum. Hepsi işi iyi biliyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...