Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili eski vekil Hüseyin Arı, CHP'den aday oldu

/ Kaynak: DHA
AK Partili eski vekil Hüseyin Arı, CHP'den aday oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Refah Partisi ve Fazilet Partisi ile AK Parti Konya Milletvekilliği yapan emekli Kurmay Albay Hüseyin Arı CHP'den aday adayı oldu.

995 yılında Kurmay Albay iken emekli olan Hüseyin Arı, 1995- 2002 yılları arasında kapatılan Refah Partisi ve Fazilet Partisi ile AK Parti Konya Milletvekilliği yaptı. AK Parti'nin kurucu milletvekilleri arasında yer alan Arı, 2001 yılı Ekim ayında AK Parti'den istifa edip bağımsız milletvekili oldu. Daha sonra Büyük Birlik Partisi'ne geçen ve Genel Başkan Yardımcılığı ve Konya İl Başkanlığı yapan Arı, 2011 yılı seçimlerinde BBP Karaman Milletvekili adayı oldu. Geçen yıl Mart ayında CHP'ye katılan Arı'ya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin rozetini taktı. Arı, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde de CHP Konya Milletvekili aday adayı oldu.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...