Hanegem: 'Arda Turan'a bakın'

Hanegem: 'Arda Turan'a bakın'

SPOR Haberleri

Hollanda futbolunun bir dönem önemli isimleri arasında yer alan Willem van Hanegem, Feyenoord'un gençlerine Arda Turan'ı örnek gösterdi.

Feyenoord ve Hollanda futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Willem van Hanegem, Hollanda basınına verdiği röportajda Arda Turan'dan örnekler verdi. Birçok potansiyel yıldız adayının kadrosunda bulunduran Feyenoord'da en fazla dikkat çeken isimlerin başında gelen Memphis Depay hakkında konuştu ve Depay'ın da Arda Turan gibi gelişim göstermesini istediğini söyledi. Willem van Hanegem, Arda Turan gibi Depay'ın da gelişim göstermesi gerektiğini belirtirken, Arda'nın Simeone'nin elinde büyük bir değişim yaşadığını, ''Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri. Birkaç yıl öncesine kadar kimse adını bilmiyordu. 2005/2006'da Manisaspor'da kiralık forma giyiyordu. Diego Simeone'nin ellerinde hala gelişim gösteriyor. Umarım Memphis Depay da aynı gelişimi kaydeder. Hocasının da onu terk etmemesi, desteklemesi gerek. Aynı şey Boethius için de geçerli'' ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...