Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Wenger'den Quaresma'ya övgü

Wenger'den Quaresma'ya övgü

SPOR Haberleri

Ricardo Quaresma hakkında açıklamalarda bulunan Arsene Wenger, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için övgü dolu sözler söyledi

İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal menajeri Arsene Wenger, eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma hakkında konuştu. Wenger, Quaresma'nın yeteneklerini bildiğini söylerken, "Çok büyük bir yetenek. Onun ne kadar iyi olduğunu Portekiz dışında oynadığı futboldan biliyoruz. Topla beraber çok iyi koşular yapan, final paslarında başarılı bir isim. Tipik bir Portekizli futbolcu" yorumunu yaptı. Fransız teknik adam, Quaresma'nın da Nani gibi bazı kulüp tercihlerinin kariyerine etki ettiğini dile getirdi: "Bazen büyük takımlara gittiğiniz zaman orada herkes en iyisini vermeye çalışır ve siz diğerlerinin gölgesinde kalırsınız." Sporting'de yıldızı parlayan Quaresma 2003 yılında Barcelona'ya transfer olmuştu. Daha sonra Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş ve Al Ahli formaları giyen Quaresma sezon başında yeniden transfer olduğu Porto'da 26 maça çıktı ve 5 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...