Davutoğlu, 'Ortadoğuyu bırak Şişli'ye düzen getir'

Davutoğlu, 'Ortadoğuyu bırak Şişli'ye düzen getir'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Giresun AK Parti il kongresi'nde CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

İşte o konuşmadan satır başları

AK Parti kadroları 7 Haziran'da yeni bir destan yazmaya hazır. Recep Tayyip Erdoğan'a muhtar bile olamaz denilirken makamların en yükseğine sizin desteğinizle çıktı.Yeni bir döneme yeni Türkiye'yi inşaa dönemine hep birlikte yürüyoruz. Kararlılıkla 7 Haziran'a yürüyoruz.7 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz sözle birlikte yüzde 70 yapmaya 4'te 4 yapmaya var mısınız.

Bizi hep durdurmaya çalıştılar. Durduramadılar. Kurucu Genel Başkanımız ilk seçimde başkan oldu. Biz milletten aldığımız güçle buraya geldik.2006 yılın'da adından başka Cumhuriyetle alakası olmayan kişiler komplolar kurmaya çalıştılar. Bizi hedefimizden döndüremezler. Biz hedefi belirlerken Rabbimizden, milletimizden ve tarihten güç aldık. Hiç bir şekilde eğilmeyeceğiz. Baş örtü yasağını bütünüyle kaldırmak bize nasip oldu. Hiç bir ayrım olmadan beraber üniversitelere gidiyorlar. Burada yan yana oturuyorlar. Kardeşçe yaşıyorlar. Bundan sonra kimse kıyafeti, inancı dolayısıyla baskı altına alınamayacak.

Cepheden saldırınca başarılı olamayınca içeriden fitne başlattılar. 7 Şubat'ta Cumhurbaşkanımız, paralel yapıya karşı dimdik durdu. 4 Mayıs'ta IMF'ye son borcu ödedik, ardından gezi provokasyonu yaptılar. Türk şirketleri Dünya'nın en büyük havalimanı yapmak için sefer oldular, bunlar engellemeye kalktılar.Bu komplo sadece AK Parti'ye karşı değildi, hedef Türkiye Cumhuriyeti Devletiydi. Kılıçdaroğlu, geldiği yeri bilmez, gittiği yeri bilmez, kimle olduğunu bilmez. Kılıçdaroğlu'nun önünde rehber olması lazım. Şimdi rehberi paralel yapı. nbsp;

Paralel yapının başı Newyork Tımes'da makale yazıyor; Aynı gün molotof kemal, milleti direnmeye çağırıyor.Bunların hepsi bir araya gelse AK Parti'nin yarısı edemiyor. Sen bırak Ortadoğu'yu, bırak Türkiye'yi Şişli'ye düzen getir görelim.3 Suriyeli genç katledildi. Müslümanlar katledildiğinde susanlar Devletin sesini yükselmesinden rahatsız oluyorlar biz sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. nbsp;

7 Haziran, sadece Türkiye'nin seçimi değildir. Durmayacağız oturmayacağız. Dizlerimiz de derman kesilene kadar çalışacağız. Demokrasiye sahip çıkacağız. İç güvenlik paketi ile huzurumuzu güvenliğimizi sağlayacağız.Yanan şehirleri gördünüz. Orada katledilen gençleri gördünüz. Biz buna sessiz kalamayız. Hükümeti tedbir almamak ile suçlayan CHP ve MHP şimdi iç güvenlik paketine karşı çıkıyorlar. nbsp;

Kızlarımızı yakan molotof kokteyli ile saldıranların karşısındayız. Molotof Kemal ne derse desin molotof kokteyine izin vermeyeceğiz. Onlar yüzlerini kapıyorlar bizim yüzümüz ak. Gizli yaptığımız bir şey yok. Onlar yüzlerini kapatarak etrafa saldıracaklar. Yüzünü kapatan fikirle değil şiddetle geliyor demektir.1 hafta erteledik iç güvenlik paketini. Muhalefet partilerinin fikirleri var mı diye. Hiç bir fikir yok. Hala eleştiriyorlar.

Bunların niyeti huzur değil. Seçim öncesi Türkiye'de kaos çıkarmak. Siz Türkiye'nin kaosa girmesine izin verir misiniz. Özgürlüklerin kısıklanmasına izin vermezsiniz.Dokap projesiyle Doğu Karadeniz'de yepyeni bir dönem başlatıyoruz.Bizim dönemimizde 8 üniversite açıldı. Her birinde onlarca öğrencimiz okuyor. Giresun'un Eğribel Tünelini de açıp Şebinkarahisar üzerinden Sivas'a bağlıyoruz. Karadeniz Akdeniz yolunu en kısa zamanda tamamlayacağız. Biz Fatihlerin torunuyuz. Denizi doldurup havaalanı yaptık. 7 Haziran'da Giresun'da destan yazacağız. Hazır mısınız? Giresun'da Rabia demeye beni Giresunlu yapmaya hazır mısınız?


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...