Türkiye Özgecan için ayakta!

Türkiye Özgecan için ayakta!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beyoğlu'nda, yüzlerce kadın ve erkek, Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan cinayetini protesto için yürüdü.

Özgecan Aslan'ın bıçaklanarak katledilmesinden sonra yakılması tüm ülkede infial oluşturdu. Üniversiteli Özgecan'a vahşeti protesto için binlerce kişi, sosyal medyadan örgütlendi. Tepki seline Mersin İdman Yurdu, Adanaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların taraftarları da sessiz kalmadı. Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, yaşanan olaya tepki göstererek tüm taraftarları duyarlılığa davet etti. Nejat İşler, Sırrı Süreyya Önder, Cübbeli Ahmet Hoca, Gülben Ergen, Demet Akalın, Ayşe Arman, İrfan Değirmenci, Yıldız Tilbe, Buse Terim, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Aslıhan Güner, Maral Büyüksaraç, ve Yalın başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin de tweet atarak sahip çıktığı Özgecan, dünya basınında da yer buldu. nbsp;
ÇAĞAN IRMAK'TAN ÇAĞRI
Çektiği dram filmleri ile Türk sinemasında adından sıkça söz ettiren ünlü senarist ve yönetmen Çağan Irmak da instagram hesabından vahşete sessiz kalmadı. Irmak, hesabında paylaştığı kanlı elin ve kız çocuğu oyuncağının bulunduğu fotoğrafa, "Elimizde kan var. Masum gencecik dünyalar güzeli bir kızın kanı... " notunu ekleyerek takipçileri ile paylaştı.
İstanbul, Ankara, Adana gibi bir çok kentte vatandaşlar Özgecan için sokağa dökülürken, katil zanlısı Suphi Altındöken'in Facebook hesabı da tepki olarak hacklendi.
KAYNAK: SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...