Süper Lig ekibinden 'Özgecan' kararı

Süper Lig ekibinden 'Özgecan' kararı

SPOR Haberleri

Mersin İdmanyurdu, Tarsus'ta öldürülen ünversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına yarınki Ç.Rizespor maçına özel bir tişörtle çıkma kararı aldı.

Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Tarsus'ta öldürülmesine tepkisini göstermek amacıyla harekete geçti. Ligde yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi sahaya Özgecan Aslan'ın fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıkma kararı alan Mersin ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da gerekli izinleri aldı. Tişörtte ayrıca olayı kınayan bir mesajın da yer alacağı öğrenildi.
Süper Lig ekibinden 'Özgecan' kararı

SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenleyeceği etkinlikleri Özgecan Aslan'ın ölümü nedeniyle iptal ettiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen toplu nikah töreni bünyesinde gerçekleşecek olan bütün etkinliklerin iptal edildiği belirtildi.

Galatasaray'dan Özgecan tweeti

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hunharca bir cinayet sonucu öldürülen Özgecan Aslan'ın üzüntüsünü milletçe yaşarken, daha önce duyurusunu yaptığımız etkinliklerin yapılması düşünülemezdi. Yaşadığımız acıdan ve üzüntüden dolayı, toplu nikah töreni bünyesinde gerçekleşecek olan bütün etkinlikler iptal edildi ve ileri bir tarihe ertelendi. Bu bağlamda genç kızımız Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet dilerken, kederli ailesine, sevdiklerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz."

Bu arada, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da yayımladığı mesajla olayı kınadı.

nbsp;Süper Lig ekibinden 'Özgecan' kararı

ARDA'DAN ÖZGECAN MESAJI
Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Instragram hesabından 'Allah rahmet eylesin... Güzel yüzlü kardeşim #özgecan' mesajını paylaştı. Bu fotoğraf, Galatasaray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nun Instagram hesabında da yer aldı.


Süper Lig ekibinden 'Özgecan' kararı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...