Şanlıurfa'da bomba alarmı

/ Kaynak: İHA
Şanlıurfa'da bomba alarmı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Suriye'nin Kobani kentindeki savaşın bitmesinin ardından sınır komşusu Şanlıurfa'da son dönemlerde bomba alarmı verildi.

Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümü nedeniyle de tedbirleri arttıran güvenlik güçleri, yaptıkları yol kontrolleri ile bombalı araç arıyor. nbsp;Suriye'nin Kobani kentine komşu olan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde son 2 günde bir bombalı saldırı gerçekleştirilmiş, bir polis 3 kişi yaralanmıştı. Bugün ise şüphe üzerine durdurulan bir araçtan ise çok sayıda bomba ele geçirilmişti. Kentte art arda yaşanan olaylar, Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümü gibi nedenlerden gerçekleşecek olası saldırılara karşı tedbirleri arttırıldı. Alarma geçen güvenlik güçleri, gece gündüz yol kontrolü yaparak, bombalı araç arıyor. Jandarma ekipleri, zırhlı araçlar eşliğinde Mürşitpınar- Suruç yolu üzerinde oluşturdukları kontrol noktasında, kimlik kontrolü yaparak, araçları didik didik arıyor. Polis ekipleri ise Şanlıurfa'nın kent girişlerinde oluşturdukları kontrol noktalarında kimlik sorgulama ve araç araması gerçekleştiriyor. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...