Rıdvan Dilmen'den Ergin Ataman'a sert eleştiri!

Rıdvan Dilmen'den Ergin Ataman'a sert eleştiri!

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın, genç oyuncusu Göktürk Ural'a tokat atmasına bir yorum da Rıdvan Dilmen de geldi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Gaziantepspor'u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in tespitleri…
nbsp;
"HAKEM NEDEN 1 DAKİKA UZATMA VERDİ?"
Hakem maça 1 dakika uzatma verdi. Kupa maçı olsa 4 dakika da uzatsa anlarım. Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki rakipleriyle ikinci maçta aynı skorla yenebilir ya da yenilebilir. Burada genel averaja kalması durumunda sıkıntı yaşanır. Burada MHK Başkanı'na sesleniyorum…
nbsp;
"SON 2 MAÇTA 9 GOL ATTILAR"
Maç fazlasıyla şu anda liderliğe yükselmiş ve hafta içinde kupa maçıyla birlikte toplamda 9 gol atan takımı tebrik etmek boynumuzun borcu. Bugün iki ayrı Fenerbahçe izledik. İlk yarıda 6 tane pozisyon veren ama ikinci yarıda pozisyon vermeyen ve attığı gollerin yanında başka golleri de kaçıran bir takım vardı. İsmail Kartal'ın bu duruma bakması lazım.
nbsp;
"STATTA OLSAYDIM DEVRE ARASINDA TEBRİK EDERDİM"
Fenerbahçe'de eğer Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Dirk Kuyt'ı oynatırsa Selçuk, Emre, Meireles, Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Alper'den 3'üyle orta sahayı şekillendirilmesi gerekiyor. Bu orta sahada Diego'nun yeri yok. Statta olsaydık devre arasında İsmail Kartal'ı tebrik ederdim.
nbsp;
"KOŞMAK VE TOP KAZANMAK ARASINDA FARK VARDIR"
Bugün örneğin Sow yerine Alper oynasaydı o zaman Diego oynayabilirdi. Fenerbahçe, bu haliyle rakibine 5 tane pozisyon vardı. Koşmak ve top kazanmak arasında fark vardır. İsmail Kartal, devre arası Selçuk – Diego değişikliği ile ikinci yarı orta sahayı kapattı. Maç öncesi takım 11'lerine baktığınızda kalite farkı var ama oyun farkı yok ama ikinci yarıda oyun farkı da var.
nbsp;
"MERT BUGÜN İYİ DEĞİLDİ"
Mert, olağanüstü beğendiğim bir kaleci. Mert Günok, birinci sınıf kaleci olmaya aday bir kaleci ama bugünkü performansını beğenmedim. Yan toplarda vurduğu bası toplar kısa düştü. Bugün gol yememesine rağmen beğenmedim. Bugün bazı pozisyonlarda sektirdi.
nbsp;
"EMENIKE HER ŞEYİ YAPABİLİR"
Emenike'nin Rize'deki performansını oyunun son bölümündeki performansıyla değerlendirdi Medyaya karşı da koruyor. Aynı zamanda diğer forvetler içinde Emenike'yi tutuyor. Emenike, çok siyah saçı beyaza çevirir, çok beyaz saçı kele çevirir. Ama aynı zamanda şampiyonlukta kutlatabilir. Antrenör için çok zor oyuncu.
nbsp;
"KAZANAN HER ZAMAN HAKLIDIR"
Bu takım ligin zirvesindeyse, 14 maçtır yenilmiyorsa, devre arasında doğru bir teşhis koyuyorsa, İsmail Kartal'ı tebrik etmek lazım. Kazanan her zaman haklıdır. Emre ve Mehmet Topal, hocanın prensleri. Bu iki oyuncu iyi olduğu zaman her zaman kadroda yer bulacaktır. Takımın kadrosu o yüzden geçen haftaya göre bozuldu.
nbsp;
"TERBİYESİZLİK YAPTIYSA GÖNDERİRSİN AMA VURAMAZSIN"
Birkaç gündür takip ediyorum. Bir teknik adam (Ergin Ataman) oyuncusuna vurmaz, vuramaz. Alt yapı olsun olmasın, olmaz. Terbiyesizlik yaptıysa gönderirsin kulüpten olur, biter. Döver de sever de diye bir şey yok. Dövemez. Ben bir tane resim hocasından bir tokat yemiştim, kaç yaşına geldim unutamadım.
nbsp;
"MUHAMMET ÇOK FARKLI BİR OYUNCU"
Okan Buruk hoca, Gaziantepspor ile çok iyi puan topladı. Takım da çok çaylak bir takım bu belli. Gol yememesine rağmen Mert'i beğenmedim ama gol atamamasına rağmen Muhammet Demir'i bugün beğendim. Çok farklı bir oyuncu.
nbsp;
"İSMAİL KARTAL'IN EN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞI…"
İsmail Kartal'ın en büyük şanssızlığı rakipleri çok iyi gidiyor. Fenerbahçe geçen sezon standartını tutturmuştu ama rakipleri 7, 8 puan gerilerde kalmıştı. Aynı şey Hamza Hoca için de Bilic için de geçerli. İsmail Kartal, işgüzarlık yapmadı. Oyunu karakterlerini iyi biliyor. Takımda çok fazla değişiklik yapmadı. İsmail Hoca, "Bana ne Aykut'tan, bana ne Ersun'dan" dememiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...