Otobanda yürekleri ağza getiren olay!

/ Kaynak: İHA
Otobanda yürekleri ağza getiren olay!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da seyir halindeki otomobilin direksiyonunda gazete okuyan sürücü, kazaya davetiye çıkardı.

Otomobil şoförünün bu davranışı, İstanbul'da toplu taşıma aracı kullanırken kitap okuyan otobüs sürücüsünü akıllara getirdi. nbsp;Bahçelievler'de, yoğun trafikte kullandığı otomobilin direksiyonunda gazete okuyan sürücü, sabah saatlerinde D-100 Karayolu'nda kazaya davetiye çıkardı. Otomobil şoförünün bu davranışı, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da otobüs kullanırken kitap okuyan sürücüyü akıllara getirirdi. Haber ekiplerinin seyir halindeki otomobilden kaydettiği görüntülerde, Metrobüs hattı yanında araç hareket halindeyken sürücünün gazeteyi açıp okuduğu görüldü. Bir yandan otomobilini kullanan sürücü, diğer yandan direksiyonun üzerinde açtığı gazeteyi okurken, o sırada yoğun olan trafikte kazaya davetiye çıkardı. Dikkatsiz sürücünün, Yenibosna Kavşağı'ndan itibaren D-100 Karayolu'nu takiben Topkapı'ya kadar hareket ederek gazetesini okumaya devam ettiği görülüyor. Bu kadarına da pes dedirtecek görüntülerde, kendini görüntüleyen kamerayı fark eden sürücü, aniden şerit değiştirerek hızla trafikte izini kaybettiriyor.
Geçtiğimiz günlerde bir başka dikkatsiz sürücü, İstanbul'daki bir otoyolda otobüs kullanırken kitap okumuş, yolcukları riske atmıştı. nbsp;
##tgvideo##


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...