Kayahan ve Nilüfer yıllar sonra aynı sahnede

Kayahan ve Nilüfer yıllar sonra aynı sahnede

MAGAZİN Haberleri

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Subat Sevgililer Günü etkinliğinde 15 yıldır küs olan Kayahan ve Nilüfer aynı sahnede buluştu.

Beşiktaş Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi.


KAYAHAN VE NİLÜFER AYNI SAHNEDE
Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer biraraya gelerek barıştı ve yıllar sonra aynı sahneyi paylaştı.


KONSER ALANINA YOĞUNLUK
İlk olarak Nilüfer'in sahne aldığı konserde, ünlü sanatçının ardından Kayahan'ın eşi İpek Acar şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran çok sayıda müziksever, Acar'ın söylediği şarkılarla eğlendi.


EŞİYLE ŞARKI SÖYLEDİ
Çocukları ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile sahneye gelen Kayahan, 14 Şubat'ta sahneye çıkmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Acar ile 3 parçayı seslendiren Kayahan'a daha sonra Nilüfer de eşlik etti.


ŞİİR SESLENDİREREK SAHNEDEN AYRILDI
Kayahan, şarkıları sonrasında vatandaşlara "Sizleri çok seviyorum" diyerek selamladı ve 'Ben Anadolu Çocuğuyum' adlı şiiri seslendirerek sahneden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...