Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

YAŞAM Haberleri

Türkiye Özgecan'a ağlıyor. Üniversiteli genç kız hunharca öldürüldü ve daha sonra yakıldı. Özgecan Aslan'ın katilleri o anları böyle anlattı.

Özgecan Aslan'ın ölümü Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan nasıl öldü? Ozgecan aslanın katillerinin ifadesi kan dondurdu. Özgecan 3 kişi tarafından vahşice öldürüldü ve yakılarak bir dere yatağına öylece bıraktılar. Türkiye bu olaya sessiz kalmadı, ülkenin her bir ilinde yürüyüş yapıldı. Kana şiddetin son verilmesi için haykırdılar. Ünlüler ailenin acısını paylaşmak istedi. Acılı anne 'kızımın tek suçu dolmuşa binip eve mi gelmekti?' diye isyan etti. Babasının aldığı biber gazı onu kurtaramadı. Hayalleri olan genç bir kızdan bahsediyoruz.

Özgecan Aslan'ın katilleri o anları işte böyle anlattı

Mersin'de yakılarak öldürülen Özgecan'ın tecavüze uğramamak için direnirken hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Mersin'de 3 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın cesedi yakılmış vaziyette dere yatağında bulunmuştu. Vahşi cinayetin detayları, zanlıların ifadesiyle ortaya çıktı. Özgecan'ın tecavüze direnirken hayatını kaybettiği belirlendi. Getirildikleri adliyede linç edilmek istenen ve yüzünde tecavüze kalkıştığı Özgecan'ın tırnak izleri bulunan Suphi A. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda, diğer 2 şüpheli ise Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

ARKADAŞI İNİNCE TEK KALDI

Şüphelilerin ilk ifadeleri ve elde edilen delillere göre olay şöyle gelişti: Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin'deki evine gitmek için bir arÖzgacan'ın katilinin fotoğrafları sosyal medyayı salladıkadaşıyla halen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan cinayet şüphelisi şoför Suphi A.'nın minibüsüne bindi. Tarsus'ta oturan arkadaşı inince Özgecan minibüste tek yolcu kaldı. Şoför Suphi A. Mersin'e D-400 karayolundan gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin Otoyolu doğru saptı.

MİNÜBÜSTE TECAVÜZE KALKIŞTI

Sürücünün güzergahını değiştirmesinden 'kaçırılıp başına kötü bir şey geleceğini' anlayınca tepki gösteren Özgecan, onunla tartıştı. Yola devam edip minibüsü tenha bir yerde durduran Suphi A.'nın tecavüze kalkıştığı Özgecan, yanında taşıdığı biber gazını sıkarak karşı koydu. Boğuşma sırasında Özgecan, Suphi A.'nın yüzüne tırnaklarını geçirip direndi. Şoför Suphi A., bıçağını çıkarıp Özgecan'a defalarca sapladı ardından araçta bulunan demir çubukla vurarak öldürdü.

DELİL KALMASIN DİYE ELLERİNİ KESTİ

Suphi A.'nın, bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi A., "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.

MERSİN'DEN YAKILAN CESEDİYLE TARSUS'A GELDİ

Suphi A., Özgecan'ı öldürdükten sonra cesediyle birlikte Tarsus'a dönüp babası Necmettin A. ve arkadaşı Fatih G.'den yardım istedi. Onlar da gelince birlikte Özgecan'ın cesedi ortadan kaldırmak için benzin alıp ormanlık bölgeye götürüp, Cinderesi'nde yaktı. Tarsuslu varlıklı bir aileden olan Necmettin A.'nın kuyumcu olduğu, işleri bozulup iflas edince şoförlük yaptığı, kaçakçılık suçundan sabıkalı olduğu ve bir süre önce trafik kazasına karıştığı belirtildi.ak öldürülen Özgecan'ın tecavüze uğramamak için direnirken hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Beren Saat'ten Özgecan cinayeti sonrası çarpıcı paylaşım
Beren Saat Twitter'da şu yazıyı paylaştı: Uyku tutmaz bu gece, gözler dolar taşar boşalır… Yine yürüsek Taksim'e ne değişecek??... Kadın her geçen yıl daha değersiz bu ülkede… Biliyorum daha da sertleşecek her şey… Yine hafifletme, yine kadında suç arama, yine bulunur bir bahane… Yine aşağılanma… Yine mide bulantısı…
Kadın olmak zor, güzel bir kız olmak çok zordur ülkemde… Bugün o güzel yüze baktıkça neler geçiyor aklımdan: İlkokulda etek açmayı oyun yapan sınıf arkadaşlarımın hedefi olmak, okul eteğiyle eve yürürken yediğim onca laf, dersane dönüşü karanlıkta hızlanan adımlarım, göğsüme bastırdığım kitaplarım, taksilerin arkayı izlemek için ayarlanan aynaları, çıkma teklifini kabul etmediğim için canımı acıtan okul arkadaşlarım, ev telefonundan yapılan sapık konuşmalar, peşimden apartmana girip 15 yaşındaki bana ereksiyon halindeki cinsel organının gösteren o çocuğun yüzü, ellerim titreyerek eve kaçışım ve bunu kimseye anlatmayışım, kıçımı hem de bir kanal gecesinde elleyen sarhoş bir kanal yöneticisiyle tartışmam, sevgilisi olmamayı gururuna yediremeyen partnerler, arkadaşımın evinde tuvalete zorla dalıp dudaklarıma yapışan bir oyuncuyu itişim, mesleğim yüzünden yaftalanışım, aylarca peşimden koşan birini sanki ben sevgilisinden ayırmışım gibi tam sayfa haber yapışları, gizlice çakallıkla servis edilen göğüslerimin silüeti davası mavası, bilir kişi raporu lehime çıkınca geri çekilen davaya kocasaı araya girdi haberi, daha bugün fermuarım açık kalmış haberleri, aman ne önemli!!! Kadına, bedenine, seçimlerine, haklarına saygı göstermeyen kafalar! Rağmen çok sanslıymışım diyorum artık, hep teğet geçmişim. Tecavüz, bıçaklanma, kesilip bavula tıkıştırılma, otobüs durağına komada bırakılma, yakılma yaşamadım. İnsanlık suçlarına göz yummak suçtur!!! Bir gün hesap sorulur!!! Cinsiyet ayırmaksınız her vatandaşın canını haklarını korumak görevinizdir!!! Dilerim son gününü hiç hatırlama Özgecan hayallerinle huzur içinde uyu.



Nihat Doğan'ın bu tweeti sosyal medyada olay oldu!


Üniversiteli genç kızın vahşice katledilmesi Türkiye'yi sarstı. Sosyal medyada bir çok yorum yapılırken Nihat Doğan'ın bu tweeti büyük tepki çekti.
Attığı mesajından sonra sert tepkiler alan şarkıcı Nihat Doğan tweetini sildi. Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın evine gitmek üzere bindiği minibüsün şoförü tarafından hunharca katledilmesi ülkede infial yaşattı. Sosyal medya kullanıcıları da cinayeti kınayan çok sayıda mesaj paylaştı. Türkücü Nihat Doğan'ın paylaştığı bir mesaj ise büyük tepki çekti.
Doğan, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti gelen tepkiler sonrasında sildi.
Oyuncu Ahu Sungur da bu mesaja büyük tepki göstererek, Doğan'a "Mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan survivor da bikinili insanların Arasında yarışmayacaksın o zaman!" cevabını verdi.



Mersin Barosu Başkanı: Bu canileri savunmayacağız
Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Özgecan Aslan'ın katil zanlılarını Mersin'den hiçbir avukatın savunmak istemediğini belirtti.
Antmen, yazılı açıklamasında, Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına ise sabır diledi. Aslan'ın katil zanlılarının yakalanıp, soruşturmanın devam ettiğini hatırlatan Antmen, şunları kaydetti: "Yargılama sürecinde sonuna kadar ailenin yanında olacağız ve bu davaya müdahil olup, sanıkların en ağır cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız. Öte yandan Mersin'den hiçbir avukat bu canileri savunmak istememektedir. Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) müdafiliğinden görev gelmesi halinde avukat arkadaşlarımız bunu kabul etmeyeceklerdir. Herkesin savunma hakkı bulunduğu düşünülse dahi biz canileri savunmak istemiyoruz."



Özgacan'ın katilinin fotoğrafları sosyal medyayı salladı

 

Tarsus ilçesinden Mersin'e gitmek isterken kaybolan, daha sonra bıçaklanmış ve yakılmış cesedine ulaşılan Özgecan Aslan'ın iki katil zanlısının ardından aranan üçüncü şüpheli bugün yakalandı.

 

nbsp;
SİLAHLI POZ VERMİŞ

Özgecan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken adına Facebook'ta açılan sayfada zanlıların çok sayıda fotoğrafı paylaşıldı. Elinde silahla poz veren zanlı Fatih Gökçe'nin, ülkücü işareti yaptığı fotoğraflar da dikkat çekti.

 

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

Özgecan Aslan'ın katili cinayeti anlattı! Özgecan haberleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...