Kayserispor kupada Galatasaray'ı istiyor

Kayserispor kupada Galatasaray'ı istiyor

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekibi Kayserispor, çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşip taraftarına büyük bir "zafer" daha yaşatmak istiyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem PTT 1. Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda aldıkları başarılı sonuçlar dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyledi.


İlk hedeflerinin PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak yeniden Spor Toto Süper Lig'e dönmek olduğunu belirten Dumlupınar, "Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularımıza kupada daha çok şans veriyoruz, onlar da çok iyi mücadele ortaya koyuyor. Uzun bir maratonun ardından çeyrek finale kadar yükselme başarısı gösterdik. Fenerbahçe'yi yendik, Beşiktaş'ı da mağlup ederek tur atladık. Şimdi çeyrek finalde rakibimizi bekliyoruz. Çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşerek, Fenerbahçe ve Beşiktaş zaferlerinin ardından büyük bir başarı daha yaşamak isteriz" diye konuştu.
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan ise kupayı kazanmak istediklerini belirterek, "Ziraat Türkiye Kupası'nda artık yolun yarısından fazlasını geçtik, önemli galibiyetler alarak adımızı çeyrek finale yazdırdık. PTT 1. Lig'de olduğumuz için Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile maç yapma şansımız yoktu ancak şansımız yaver gitti ve kupada önce Fenerbahçe ardından da Beşiktaş ile eşleştik. İki takımı da mağlup etme başarısı gösterdik. Çeyrek finalde de Galatasaray ile eşleşerek seriyi tamamlamak isteriz" ifadelerini kullandı.


Pehlivan, "Spor Toto Süper Lig'den ayrı olduğumuz bir dönemde taraftarımıza Fenerbahçe ve Beşiktaş galibiyetlerinden sonra Galatasaray zaferi izlettirmek çok güzel olur" dedi.
- Kayserispor'un kupa karnesi
Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u 7-0 yenen Kayseri temsilcisi, 3. turda Gölbaşıspor'u penaltı atışları sonucunda eleyerek adını gruplara yazdırdı.
E Grubu'nda Fenerbahçe, Altınordu ve Bayburt İl Özel İdare ile eşleşen sarı-kırmızılılar, yaptığı 6 maç sonunda grubu Fenerbahçe'nin önünde lider olarak tamamlama başarısı gösterdi.
Grupta Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 2-1 kazanan Kayserispor, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda çok zor mağlup olan sarı-lacivertli ekip karşısında galip gelerek büyük bir başarıya imza attı.
Fenerbahçe ile grupta 1 kez de berabere kalan Kayserispor, grup aşamasının ardından son 16 turunda sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
Kayserispor, 17 Şubat Salı günü çekilecek kurada, seri başı olan Fenerbahçe, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Bursaspor'dan biriyle eşleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...