Ekmek teknesini gelin arabası yaptı!

/ Kaynak: İHA
Ekmek teknesini gelin arabası yaptı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde dolmuş şoförü olarak çalışan Alican Güven, çalıştığı dolmuşu süsleyerek düğünü için gelin arabası haline getirdi.

Kadirli ilçesinde kendisine ait dolmuşta şoförlük yapan Alican Güven isimli genç, Ebru Kocaman ile evlendi. Alican Güven ekmek teknesi olan dolmuşu süsleyip düğün günü gelin arabası haline getirdi. Düğünden sonra gelin arabası olarak süslenmiş dolmuşa binen gelin ve damat şehir turu attı. Dolmuşu ise damat Alican Güven kullandı. Gelin arabası olarak süslenmiş dolmuşu ve içinde gelin ve damatı gören vatandaşlar ise düğün konvoyunu şaşkın gözlerle izledi. Çalıştığı dolmuşu gelin arabası haline getiren damat Alican Güven " Bu mutlu günümüzde ekmek teknemiz olan dolmuşu gelin arabası haline getirdim. Mutluyuz huzurluyuz. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederiz" dedi. Gelin Ebru Kocaman ise "Bugün 14 Şubat.Böyle güzel bir günde düğünümüzün olması ayrı bir güzel. Gelin arabası olarak ta eşimin dolmuşundayız. Bu da ayrı bir mutluluk. Her şey çok güzel" dedi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...