Aliağa Emre Aydın ile coştu!

/ Kaynak: İHA
Aliağa Emre Aydın ile coştu!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Emre Aydın 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında İzmir'in Aliağa ilçesinde sahne aldı.

Ünlü sanatçı konsere katılanlara unutulmaz bir 14 Şubat gecesi yaşattı. Aliağa Belediyesi'nin 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak düzenlediği gecede sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın, salonu dolduran yaklaşık dört bin kişiyi söylediği birbirinden güzel parçalarla kimi zaman coşturdu kimi zaman duygulandırdı. Konserine çıkış parçalarından biri olan 'Kim Dokunduysa Sana Ona Git' adlı eseri ile başlayan Emre Aydın, en sevilen şarkılarını konsere gelen sevenleri için seslendirdi. Türk Rock Müziğinin güçlü sesi Emre Aydın, birbirinden duygulu şarkılarını, konseri izlemeye gelen binlerce hayranı ile hep birlikte söyledi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Emre Aydın, üstün sahne performanslarıyla sevenlerini coşturdu. Enerjisi ve şarkılarıyla hayranlarını adeta büyüleyen Emre Aydın, seyirciye gitar şov yaptı.


Konseri, Aliağalılarla birlikte takip eden Belediye Başkanı Serkan Acar, konser sonunda sahneye gelerek sevilen sanatçıyı tebrik etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Bu özel günde bizlerle beraber olan Emre Aydın'a Aliağalılar adına çok teşekkür ediyorum. Burada uzun cümlelere gerek olmadığını düşünüyorum, Aliağalılar sizi çok seviyorum" diyerek, sevgisini haykırdı.


"Bugün burada olmamızı sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar'a çok teşekkür ediyorum" diyen ünlü sanatçı Emre Aydın da, Türkiye'nin aydınlık yüzü olan Aliağa gibi bir kentte konser vermekten mutlu olduğunu söyledi.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...